ir te kāds ēdiena plānošanas eksperts? mani interesē kā tas dzīvē notiek. kad izdomā/sagādā/gatavo, cik daudz un dažādi. cik bieži? jo nu es te taustos un ik pa laikam kkas nesanāk un kādam jābūt dežūrcūkai vai jāēd maizītes/pelmeņi (nesūdzos, man pelmeņi ļoti garšo). grūti jo nevar prognzēt cik katru reizi apēdīs - viens un tas pats zupas katls citreiz iet 3 dienas, citreiz izēdas jau vienā. jau esmu nobriedusi līdz lapiņai uz ledusskapja (un tas jau ir rādītājs.lol)
iepērkamies reizi nedēļā, pirms iepirkšanās izplānojam, ko ēdīsim. dažreiz nākamā iepirkšanās ir vēlāk, jo ir daudz kas vēl ēdams palicies, taču gadās arī iztērēt "na vsjakiji pažarniji" ledusskapī turētās ātrās gaļas mērces.
bet then again, mums ir pilna saldētava ar gaļu, patrepē stāv kartupeļi un saknes no laukiem. ja pat nav ko ēst, vienmēr ir ko ēst :)