porcelāna lellīte [userpic]

21. Oktobris 2017 (12:16)

kas ir tavas mīļākās garšvielas? es gandrīz visur lieku muskatriekstu un kardamonu, lai gan mīļākais man ir kanēlis. bet man vispār ir briesmīgi daudz mīļu garšvielu. un es tās lieku visur kur un visvisādi (drusku kanēļa cūkgaļas gulašu paceļ pavisam citā līmenī, ja godīgi). tikai tās karija lapas (davai, ciba nepiesienies, vienreiz jau noskaidrojām ka ir tāda lieta ražotāju un garšvielu iepakotāju uztverē) tā arī neesmu izmēģinājusi

visnemīļākā vēl joprojām ir kinza. nu gan vairs ne līdz-vēmienam nemīļākā, bet vienalga brr. koriandru vēl joprojām sajūtu un atpazīstu pat minimālā koncentrācijā, bet nu jau vismaz tas nemaitā produktu kā tādu (jā, es kādreiz neēdu Borodinas maizi. tagad varu lai gan sajūsmā neesmu)

Comments

Posted by: puscilvēks pusnecilvēks ([info]neetiski)
Posted at: 21. Oktobris 2017, 13:19

1. vietu dala kumīns un visa veida čili un kajēnas pipari. Pēc tam seko visa veida pipari (baltie, melnie, andalimānas utt.). Brūnais cukurs arī ieņem stabilu vietu topa augšgalā, kā arī klasiskā raudene. Vispār nav nevienas garšvielas, kas nepatiktu un gribu, lai man būtu viss no dillēm līdz tonkai.

Baigi gribu iemēģināt bērza pumpurus

A, un ar karija lapām uzmanīgi 1-2.

Posted by: porcelāna lellīte ([info]neraate)
Posted at: 21. Oktobris 2017, 13:23

ir asas? es pakošļāju bet nelikās ka tik traki

kas ir tonka?

Posted by: puscilvēks pusnecilvēks ([info]neetiski)
Posted at: 22. Oktobris 2017, 03:04

Esmu ievērojusi, ka pastāvot saitējumi un zupas var palikt rūgteni.

Tādas aromātiskas pupiņas, ļoti labas vaniļas mērcē.

11 Lasīt komentārus piebilst