porcelāna lellīte [userpic]

12. Septembris 2017 (21:03)

man sāp galva, acis, mugura, vēders un ir slikta dūša. dūša slikta no nebeidzamās drēbju šķirošanas. ja es saņemtos rīt tikt uz pilsētu, varētu nosūtīt paciņas un arī vietu drusciņ atbrīvot (muhahahā. tā gan ilgi tukša nestāv, jo bērnu drēbes rodas pumpurojoties)

un mani daudz kas kaitina un indeszobs niez un nav kur to izšļākt. pēdējo savaldību iztērēju iekožot mēlē kad kāds atkal zin labāk. šajā gadījumā brīnās par to, ka mūsu ratu kulbās kulta prece bunkeris neielien.

es ļoti ļoti ļoti sen neesmu tikusi izšnākties uz sava celma. šķiet pamazām sāk iestāties arī (skūzi) ņedotrahs

Comments

Posted by: sajūtu cilvēks ([info]vacatio)
Posted at: 13. Septembris 2017, 10:16

Tev tak bērni kulbās vairs nelien?
Bet bunkeri man ir mīkla, par kuru es naudu nemaksātu gan. Bet es skatos no drēbnieka viedokļa - sintētisks flīss par bargu naudu.

Posted by: porcelāna lellīte ([info]neraate)
Posted at: 13. Septembris 2017, 12:00

pārgājām uz sēžamdaļām, jo tā vismaz kko redz un nekritīs laukā. tūdaļ arī sāks sēdēt


bet tā ir baigi ērta štelle ja ir vēl kāds bērns - var ārā iet istabas drēbēs+cepurē. nu un ietīt to sīci pirms pašas ārā iešanas kamēr saģērbj lielo. ar dvīņiem vispār super - gandrīz visām tām, kam dvīņi nav vienīgie ir. nu kam ielien ratos bet nu dažām ir babycocoon tepat lv ražoti, tiem virsējais slānis mitruma necaurlaidīgs, tad nevajag pārsegu

Posted by: porcelāna lellīte ([info]neraate)
Posted at: 13. Septembris 2017, 12:01

bet nu ok, es nezinu cik tādi jauni maksā :D un nesaki, lai neķeru trieku. man bija doma no mājās esošajiem flīsa deķīšiem pašai uztaisīt, bet nekad nav laika izgriezt tos caurumus siksnām

Posted by: sajūtu cilvēks ([info]vacatio)
Posted at: 13. Septembris 2017, 12:02

Ā, no šādas pozīcijas interesanti (ka var ielikt kokonā).
manējai jau arī kājas pret kulbas malu atduras, vēl mēnesi jānovelk (jo vēl tā baigi labi nesēž) un tad jau ar likšu sēžamdaļu.

4 Lasīt komentārus piebilst