porcelāna lellīte [userpic]

7. Septembris 2017 (23:21)

kā tā garšīgi uztaisīt mežacūku? nekad neesmu to darījusi, pagaidām ir doma likt spiediena katlā ar sīpolu un burkānu, nu tāpat kā parastai cūkgaļai. un cik ilgi jāsutina lai var droši ēst gan paši gan todleris?

Comments

Posted by: bobijs varenais šāvējs ([info]glam_our)
Posted at: 8. Septembris 2017, 08:59

man ir spiediena katls, bet es tajā nekad neesmu gatavojusi gaļu (izņemot buljonu), redzu kulinārijas šovos, ka cilvēki to dara, jau sen domāju, ka jāpameklē kāda recepte, varbūt tev ir kādi tips&tricks iesācējam?

Posted by: porcelāna lellīte ([info]neraate)
Posted at: 8. Septembris 2017, 09:05

nav. nekad neesmu to darījusi :D bet šajā mājsaimniecībā to dara ar pupām, t.sk. cūku un sarkanajām bietēm

5 Lasīt komentārus piebilst