7. Septembris 2017 (23:21)
kā tā garšīgi uztaisīt mežacūku? nekad neesmu to darījusi, pagaidām ir doma likt spiediena katlā ar sīpolu un burkānu, nu tāpat kā parastai cūkgaļai. un cik ilgi jāsutina lai var droši ēst gan paši gan todleris?
kā tā garšīgi uztaisīt mežacūku? nekad neesmu to darījusi, pagaidām ir doma likt spiediena katlā ar sīpolu un burkānu, nu tāpat kā parastai cūkgaļai. un cik ilgi jāsutina lai var droši ēst gan paši gan todleris?
Posted by: porcelāna lellīte (neraate)
Posted at: 8. Septembris 2017, 09:05
|
nav. nekad neesmu to darījusi :D bet šajā mājsaimniecībā to dara ar pupām, t.sk. cūku un sarkanajām bietēm
man ir spiediena katls, bet es tajā nekad neesmu gatavojusi gaļu (izņemot buljonu), redzu kulinārijas šovos, ka cilvēki to dara, jau sen domāju, ka jāpameklē kāda recepte, varbūt tev ir kādi tips&tricks iesācējam?