porcelāna lellīte [userpic]

19. Augusts 2017 (14:09)

ja vēl par šo tēmu, tad manā gandrīz trīs gadus lielajā 'māmiņas' stāžā ir daudz kuriozu par veļu, kad garāmejot salaužu veikala pārdevēju pajautājot vai māmiņveļa nav citā krāsā, tu tādā košākā, ziniet KRĀSĀ. un vienai kura tā rupji pavaicāja 'priekš kam man smuku?' nu, jēga bija tāda vārdi drusku savādāki es nedomājot atcirtu 'uz mani tak vīrs skatās, es gribu justies skaista' un viņa tā paskatoties uz krūtežu teica 'ziniet jums ir lielas krūtis'
:D

bet nu mēs dzīvojam kultūrā, kurā sekss vajadzīgs lai būtu bērni. un veļa lai dabūtu seksu. nu, ja spriež pēc veļas piedāvājuma jo nu viena lieta ir funkcionalitāte (es esmu par to, ka lietām jābūt funkcionālām, ērtām un skaistām) bet tie dizaini visbiežāk ir labākajā gadījumā garlaicīgi, sliktākajā - nu apmēram tikpat seksīgi kā baltas frotē zeķes vīriešu sandalēs. un ja tev paveicas un tu dabū smuku un ērtu un finansiāli pieejamu, nu tad jāgrābj ciet kamēr var.lol

Comments

Posted by: crescendo ([info]crescendo)
Posted at: 20. Augusts 2017, 14:16

Sister sizes.

http://www.sizechart.com/brasize/sistersize/index.html

Ir atšķirības gore platumā, protams - bet korelācija starp to un reālo apkārtmēru nav liela ne sievietēm (krūšu saknes ir ļoti atšķirīga platuma un attāluma), ne ražotājiem (ir, kas pilnīgi visiem izmēriem konkrētam modelim šuj vienādu attālumu...) + lielākām krūtīm mēdz vajadzēt vairāk strukturālo atbalstu (bet mākslīgajām pēc sadzīšanas to vajag mazāk nekā tā paša izmēra dabīgajām. Ir tādas, kam strukturāli nevajag vispār, tikai dekorācijai).

Posted by: porcelāna lellīte ([info]neraate)
Posted at: 20. Augusts 2017, 14:30

tajā tabulā vienā līnijā vienādā krāsa, ja? man šodien pauris vispār nestrādā

Posted by: crescendo ([info]crescendo)
Posted at: 20. Augusts 2017, 14:38

Yup.

Lai uztaisītu 70A-85D krūšturis netiek taisītas 16 dažādas piegrieznes, bet tikai 4 d 'garumam' un 7 'dziļumam', attiecīgi sakombinējot.

BTW, ir dzirdēts viedoklis, ka ja apkārtmērs der pareizi, tad veikalā pērkot tam ir stingri (tā, lai nolaižot lences un palēkājot, tas joprojām paliek savā vietā) jāaiztaisās uz pašiem pēdējiem āķīšiem. Tie papildus āķīši (kas 'pataisa šaurāku') ir paredzēti lietošanai tad, kad krūšturis būs izstaipījies.

Protams, ir pretējais viedoklis, ka jāaiztaisās uz pirmo, un pārējie ir tikai, ja sanāk sagrēkot ar ēšanu un elpošanu.

Posted by: crescendo ([info]crescendo)
Posted at: 20. Augusts 2017, 14:40

'Gore' ir tā daļa priekšā starp krūtīm. Tai ir jāpieguļ gan apakšmalā, gan augšmalā (pat ja augšmala ir viens punkts/puķīte), taisni, nevienā pusē neiegriežoties. Un, protams, krūštura stieple nedrīkst durties ādā pie paduses, un tai nav jāaplokās ap krūškurvi un reāli jānonāk padusē (labāk gan kļūdīties uz to pusi).

Posted by: puscilvēks pusnecilvēks ([info]neetiski)
Posted at: 22. Augusts 2017, 15:29

paldies, sapratu, ka varu meklēt krūšturus arī veikalu tīņu sadaļā.

19 Lasīt komentārus piebilst