ir pienākusi tā diena, kad es beidzot esmu sākusi nodarboties ar tādām muļķībām kā ēdamkarotes apjoma ķirbja tvaicēšana. sietiņā, jo tvaicējamā trauka vai tml. man nav kas būs tālāk?
nu, es vienu klimpu jau aizvainoju ar siltu ķirbi. baidos pat iedomāties kas būtu, ja dotu aukstu :D otra pagaidām vēl guļ un nezin kas viņu sagaida :D
es neuzskatu, ka garšvielas ir inde, bet šobrīd galīgi nav spēka eksperimentēt, es gribu atrast kaut ko jebko vienu ko ēd abas un uz pāris mēnešiem aizmirst par šo čakaru
nu, es vienu klimpu jau aizvainoju ar siltu ķirbi. baidos pat iedomāties kas būtu, ja dotu aukstu :D otra pagaidām vēl guļ un nezin kas viņu sagaida :D
es neuzskatu, ka garšvielas ir inde, bet šobrīd galīgi nav spēka eksperimentēt, es gribu atrast kaut ko jebko vienu ko ēd abas un uz pāris mēnešiem aizmirst par šo čakaru