30. Augusts 2016 (19:44)
mamma vakar nopirka trīs recepšu žurnālus. viena tarte, kuru pati pagājušajā vasarā 'izdomāju no nekā' izrādās ir šika franču recepte. un šogad obligāti kkad jāatkārto un jāizmēģina arī ābolu etiķis
un vēl es apsveru domu sīrupā sataisīt ne tikai smiltsērkšķus, bet arī pīlādžus
domāju, ka nevarētu neizdosies. es jau ar tiem smiltsērkšķiem to sīrupu uz dullo - lai ogas nesarūgtu vnk izspiedu supā, iegāzu tik cukura cik bija pēdējā pakā un pavārīju un aizmirsu (mums elektriskā plīts laukos) un sanāca nevis sula bet sīrups. šogad domāju a moš jāpamēģina līdzīgi ar pīlādžiem, ja kāds saņemsies un salasīs. tikai kā tādu ēst? kgan vienmēr jau var ar pankūkām, saldējumu vai pa karotei pie tējas pret klepu. smiltsērkšķu bija ļoooti labs