porcelāna lellīte [userpic]

30. Maijs 2016 (23:40)

tagad es gribu lai tu, ciba, izdomā man hobiju. ideāli ja tādu, kam nevajag noteiktu sezonu, fizisku sagatavotību, lielus finansiālos ieguldījumus un ko var darīt tad, kad ir laiks kaut pa dažām minūtēm. līdz ar to knipelēšana, piemēram nederēs.
es varētu adīt. tamborēt. /tikai tas bija sen un nav taisnība, jeb man vajadzētu apmācīties/ krustvārdu mīklas jau es šad tad minu. zīmēt es gribētu, bet baidos, ka man nav talanta. doma par dekupāžu mani neaizrauj. ģitāra tā arī stāv skapjaugšā un noput (neesmu tik apņēmīga lai ņemtos viena pati. man tomēr drusku vajag vagaru, vismaz sākumā)

Comments

Posted by: * ([info]inese_tk)
Posted at: 31. Maijs 2016, 12:47
offtopiks
perpendikuls pēta

klau, Tu kaut kad izrādīji interesi par maniem Zemgales tautas tērpa brunčiem (ceru, ka nejaucu Tevi ar kādu citu). es tagad domājot par pārvākšanos cenšos maksimāli atbrīvoties no lietām, kuras nelietoju, to skaitā arī brunčiem. vai Tev vēl interesē jeb es lieku kādā sludeklī?

Posted by: porcelāna lellīte ([info]neraate)
Posted at: 31. Maijs 2016, 12:50
Re: offtopiks

mani interesē, kāds tev viņiem ir garums? un platums? un cik tu gribētu?
man gan jāapdomājas, jo es arī cenšos atbrīvoties no visa liekā, bet man šausmīgi gribas jau sen un es esmu apņēmusies sevi ik pa laikam palutināt :D

nebūs žēl atvadīties? tev pašai paliks tautastērps?

21 Lasīt komentārus piebilst