sataisīju beidzot tās lēcas. iesautēju ķipoksīpolā ar burkānu un tomātu un pusi neliela baklažāna. mammamia!!11 garšīgi. tagad man ir puse baklažāna un vēlēšanās rīt taisīt to pašu. lol
sataisīju beidzot tās lēcas. iesautēju ķipoksīpolā ar burkānu un tomātu un pusi neliela baklažāna. mammamia!!11 garšīgi. tagad man ir puse baklažāna un vēlēšanās rīt taisīt to pašu. lol
Posted by: porcelāna lellīte (neraate)
Posted at: 13. Marts 2016, 19:36
|
nu, Jurkānes pavārgrāmatā bija visai aptuvena.
es sacepu sakapātu sīpolu un ķiploka daiviņu, tad klāt mazu sagrieztu tomātu, rīvētu vidēji lielu burkānu, pusi baklažāna (pirms tam sagriezu ripās un un ieziedu ar sāli), divas nelielas krūzītes ūdens un piecas deserta karotes ar dzeltenajām lēcām. raudeni, kumīnu apcepu reizē ar sīpoliem , beigās drusku pieliku sāli. gatavoju lielajā čuguna pannā. ūdeni pēc vajadzības. sanāca diezgan mitrs tas sautējums. gan jau garšīgi ar rīsiem u.tml.
pirmo reizi gatavoju lēcas, mums visiem (īpaši bērnam, kuram baklažāns nepatika) garšoja, secinu, ka mierīgi varu citreiz likt vairāk lēcu.
Ieliec lūdzu precīzāku recepti vai linku