19. Februāris 2016 (12:46)
katru reizi, kad pie brokastu kafijas ēdu pašas ceptās vakardienas tortes gabaliņu, pieķeru sevi pie domas, ka šitā varētu ne vien piepelnīties, bet arī sapelnīt skolas naudu
un man nagi niez izmēģināt Švarcvaldes ķiršu kūku. bet ļoti bail. sanāks kā ar banofī, kad veselu mūžību neko citu man nemaz neļāva cept
lol
es nesekoju cepējām, es par tām, kas man dažreiz grupās vai tāpat uzskrien virsū. ir jau arī skaisti. katram jau sava gaume, protams. un man jāatzīst, ka man mastika negaršo līdz ar to daudz kas ar bildītēm vai vnk mastika+marcipāns lai cik skaisti būtu, vnk neuzrunā
dārgi ir, jā. bet tur varbūt viss bio un eko un bezlaktozes u.tml. no otras puses, ja tu zini, cik maksā, roka neceļas otram gabaliņam (ja jau pirmais nesprūst kaklā :D)