porcelāna lellīte [userpic]

6. Novembris 2015 (15:43)

un vispār - apspamojiet mani ar svaām laša receptēm. man būs kg filejas. es varētu daļu mazsālīt, daļu cepeškrāsnī un tad jau varbūt vēl kaut kas sanāk.
a kā to lasi mazsālīt?

Comments

Posted by: alma_calma ([info]alma_calma)
Posted at: 6. Novembris 2015, 16:26

vajag:
lasi,
fetas sieru,
krējumu,
sarkano sīpolu,
mazus, vārītus kartupeļus,
mīļākās garšvielas.
Sieru saspaida ar dakšiņu un pievieno sīki sagrieztu sīpolu un krējumu. Izveidoto masu klāj uz laša filejas. Apkārt apber vārītus kartupeļus uz visu šauj iekšā cepeškrāsnī uz apmēram 20 min. Gatavības pazīme – krējuma-fetas mērces maliņas sāk palikt nedaudz gaiši brūnas.

11 Lasīt komentārus piebilst