porcelāna lellīte [userpic]

7. Septembris 2015 (15:38)
garīgais: bēdīks

no rīta ārā neizgājām, jo ēdām, gulējām, ilgi ēdām un tad viņš miegojās un tagad briesmīgi līst un gan jau nepāries līdz pat vakaram

Comments

Posted by: Antuanete ([info]antuanete)
Posted at: 7. Septembris 2015, 15:47

Labi, ka mēs paspējām; es gan izskrēju tikai ar ratu lietus pārsegu un bez lietussarga, pie tam konstatēju, ka nezinu, kā to pārsegu vispār lieto :) Laimīgā kārtā nokrita tikai pāris piles.
Pastaigu plānošanai iesaku meteo.lv skatīties radaru - var saprast, kad un vai ir vērts iet ārā.

Posted by: porcelāna lellīte ([info]neraate)
Posted at: 7. Septembris 2015, 16:03

nav tik traki, teorētiski es viņu ratos varētu izlikt nojumē, tikai no rītiem kad ceļamies man vēl smadzenes tik labi nestrādā lai skatītos laikapstākļus un tikko viņš nolūst, es uzkožu un eju sust :D


man lietus pārklājs nepatīk, šķiet, ka tā plēve smird un labāk lai salijis nekā smacēju zem plēvēm (jo kāda jēga tad tikt 'svaigā gaisā')

Posted by: Antuanete ([info]antuanete)
Posted at: 7. Septembris 2015, 16:09

Es pēdējā laikā esmu spiesta rīta miegu gulēt ar bērniņu, jo viņš kaut kā jūt, ka vēders burkšķ, un sten un knosās - lai nepamostos, jātur roka uz vēdera. Tā arī šorīt sursuļojām abi pa gultu :)

Posted by: porcelāna lellīte ([info]neraate)
Posted at: 7. Septembris 2015, 16:18

pusmiegā pabarot nelīdz? es tā varu izkrāpt citreiz pat stundu miega

Posted by: Antuanete ([info]antuanete)
Posted at: 7. Septembris 2015, 18:55

Pabarots bija kā runcis, bet viņam tas pēdējais nakts miegs (pēc barošanas ap 4-5) mēdz būt saraustīts. Pēc tam jau nodzīvojāmies un tikām līdz garajam pusdienas miegam, kad varēja iziet ārā ar ratiem.

5 Lasīt komentārus piebilst