porcelāna lellīte [userpic]

18. Augusts 2015 (23:03)

esmu drusku nobijusies un nezinu ko darīt. bail turpināt studijas jau šogad. bail pagarināt akadēmisko (nemaz nezināju, ka tā drīkst) un turpināt pēc gada. bail to, bail šito, kaut kāda zaķpastala. nu dura, nu
kā būs, tā būs un kā nebūs tā nebūs. tāpat jau var būt tikai tā kā būs, neviz citādāk

Comments

Posted by: katze ([info]katze)
Posted at: 18. Augusts 2015, 23:13

.varbūt, ja ir iespēja, labāki ķerties klāt uzreiz, ej nu sazin, kas pēc gada. un ja nu nesanāk visu sabīdīt kā nākas, atlikt vēlreiz. ir kādi ierobežojumi atkārtotiem, ne pagarinātiem akadēmiskajiem?

Posted by: ziema ([info]ziema)
Posted at: 18. Augusts 2015, 23:15

Man nav pieredzes ar bēbīšiem, bet ir pieredze ar vairākiem akadēmiskajiem. Un es tev ieteiktu pagarināt un iet gadu vēlāk. Ij bēbītis būs lielāks (vai tik ne dārziņā sūtāms jau?), ij vispār vieglāk, kaut tāpēc, ka ar krūti nebarosi. Nu tas, ka piemirsies kaut kas būs vairāk, bet tas nu mazākais. Un bēbīši šinī vecumā strauji aug, es laikam gribētu būt klāt.

Mana draudzene gan pamanījās martā piedzemdēt, nokārtot maģistru pirmā kursa sesiju jūnijā, aiziet uzreiz otrā kursā rudenī un visu pabeigt, tā ka iespējams tas ir. Bet viņai mazo ļoti daudz skatījās omīte, un vispār liels atbalsts no ģimenes, un viss turpat blakus, varēja paspēt starp lekcijām atbraukt bērnu pazīdīt.

Posted by: ziema ([info]ziema)
Posted at: 18. Augusts 2015, 23:16

Ā, un par tiem vairākiem akadēmiskajiem – nav nemaz tik grūti atsākt, ja tiešām gribas un interesē.

Posted by: zan ([info]zan)
Posted at: 19. Augusts 2015, 10:57

katrs jau ir citādāks, bet nu es varu pateikt diezgan droši - ja būtu pagarinājusi akadēmisko, tad diploma man nebūtu. (lai arī ar visu to, tas drīzāk ir brīnums nekā mērķtiecības rezultāts)

4 Lasīt komentārus piebilst