29. Maijs 2015 (12:12)
ziniet, man ir plāns. kad būšu veca un vairs nederēšu savai profesijai, es dzīvošu kaut kur skaistā, mierīgā vietā, kādā mazpilsētā un pēc ārzemju parauga atvēršu vai nu B&B vai kafūzi ar maziem galdiņiem, grāmatu plauktiem visā sienas augstumā (starp citu - vai esat kādreiz redzējuši Bibliotēkas istabu Bruknas muižā?!) un cepšu un tirgošu kūkas un kūciņas u.t.t.
šim sapnim man pietrūkst tikai verķa, ar ko uz kūkām un pīrāgiem spiest putukrējuma, vārītā krema un bezē puķītes u.tml (ir kādi ieteikumi?)
Nekas neesot labāks par tūtu ar uzgali. Pēc manas pieredzes ar` varu teikt, ka ar tūtu ērtāk, bet vajag ļoti labus uzgaļus un daudz trenēties.
Toties cepumu "šprice" (cookie press) gan rullē.