porcelāna lellīte [userpic]

26. Aprīlis 2015 (19:45)

vakar ķīseli vārot (jātiek tak galā ar vecajiem krājumiem pirms izlien jaunie rabarberi, vai ne) ķiršu putiņas katla virspusē izskatījās pēc debesmannā. šodien saņēmos un tiku galā ar šo bubuli. pirmo reizi taisīju, bet sanāca lieliska, lieliska debesmanna
to varētu nosaukt par veco laiku saldēdienu čelindžu, jas tas būtu apzināti

tagad dzeru alus putiņas un kaifoju. laikam trūkst B grupas vitamīnu, tā prasījās alu, ka bail. vēl labāk jau, protams, ja būtu Bauskas veselība, bet slinkums iet uz veikalu

Comments

Posted by: ziema ([info]ziema)
Posted at: 26. Aprīlis 2015, 23:05

Veselības un kvasi man par saldu :( un ogļhidrātu tur arī par daudz, tādas dikti saldas limonādes vien ir. Vēl lieku cerību uz Valmiermuižas Zelta Zirgu, varbūt ka ir ok. Bet vispār jau esmu pieradusi pie tā, kā garšo bezalkoholiskie, pie tā laikam arī palikšu, nafig tās promiles.

Smiltsērkšķi gan ir vareni. Un irbenes ir tādi rūgtenskābas. Sablenderēju sauju irbeņu un sauju smiltsērkšķu ar ēdamkaroti medus un puslitru tējas, un jūtos sev kaut ko labu izdarījusi. Tiesa, te svarīgs moments – saldētavā nesajaukt ar citronliānām :D jo tās ir baigais enerdžaizeris, no saujas var negulēt visu nakti.

3 Lasīt komentārus piebilst