vakar ķīseli vārot (jātiek tak galā ar vecajiem krājumiem pirms izlien jaunie rabarberi, vai ne) ķiršu putiņas katla virspusē izskatījās pēc debesmannā. šodien saņēmos un tiku galā ar šo bubuli. pirmo reizi taisīju, bet sanāca lieliska, lieliska debesmanna
to varētu nosaukt par veco laiku saldēdienu čelindžu, jas tas būtu apzināti
tagad dzeru alus putiņas un kaifoju. laikam trūkst B grupas vitamīnu, tā prasījās alu, ka bail. vēl labāk jau, protams, ja būtu Bauskas veselība, bet slinkums iet uz veikalu
a tu pērc maziņos un, nezinu, lieto gaļas cepešiem (man nav ne jausmas, bet gan jau kaut kur to var izlietot). vai Bauskas Veselību. vai bezalkoholisko porteri. šie labāki par kvasu
man tagad sagribējās smiltsērkšķu kaut ko. par irbenēm nezinu, vienu reizi esmu ēdusi kompotu? kā garšoja, neatceros