porcelāna lellīte [userpic]

17. Marts 2015 (12:47)

neliecieties traucēties, es ta mazliet savā nodabā ahujēšu.
kā pacelt cukura līmeni asinīns? kas notiek ja tas ir par zemu (..)
"Fantu gan neiesaku, tad jau labāk Coca- cola. Fantā taču ķimiskās krāsvielas!"

āāāāāā

Comments

Posted by: crescendo ([info]crescendo)
Posted at: 19. Marts 2015, 12:05

A kas?

Paradoksāli, bet nediētiskākola tiešām ir dabiskāka par fantu, fantā mēdz būt dažiem cilvēkiem kaitīga krāsviela iekšā, kolas krāsa un garša ir no dabas produktiem.

Posted by: porcelāna lellīte ([info]neraate)
Posted at: 19. Marts 2015, 13:30

esmu bijusi viņu muzejā, ļoti stipri apšaubu par tiem dabas produktiem, var jau būt, tikai - cik daudz?! dabiskāka - varbūt bet vai uzreiz veselīgāka (tas bija tikai hailaits, pieļauju, ka tur tālāk diskusija turpinājās, bet mani ļ.uzjautrina dabisks=veselīgs un Ļaunā Ķīmija, kas ir visur)

Posted by: crescendo ([info]crescendo)
Posted at: 19. Marts 2015, 15:02

oh yes, velnāboli ir 100% dabīgi, ricīns arī.
Coca cola vienkārši ir vēl tāds foršs piemērs, kur 'gribēji dabīgu? ir dabīgs, happy?'.

Fantām ir slikta slava nevis dēļ 'tur ir ķīmiskās krāsviela', bet 'tur ir sunset yellow'( Kas ir viens no 'OMG ĶĪMIJA' frontes mīļajiem ienaidniekiem.)Reizēm. Dažās valstīs un dažos gados. Citreiz ir pilnīgi dabiska krāsa. Citreiz pat krāsa tiek panākta pievienoojt ļoti nepieciešamu un ļoti grūti pardozējamu dabīgu vitamīnu. Fanta kā vitamīndzēriens, iedomājies.Superveselīgi :D

"Veselīgs"... oh come on, situācijās, kur _reāli_ jāuztraucas par zemu cukura līmeni pirmā atbilde ir 'insulīna devu vajag rūpīgāk nomērīt pirms iešpricēšanas, oki?' un otrā 'kāpēc neievēro ar endokrinologu saskaņoto ēšanas režīmu'. Nekas, kas strauji paceļ cukura līmeni nav veselīgs normālā situācijā, jo strauja cukura līmeņa pacelšana ir neveselīga pēc definīcijas.

Posted by: porcelāna lellīte ([info]neraate)
Posted at: 19. Marts 2015, 15:22

nu ja nu ja, bet es nemaz neeju diskutēt par šādām tēmām, kad neesmu miermīlīgā noskaņojumā, jo baigi uzvelkos un beigās pašai nav labi. zini kā - lai var saprātīgi un cieņpilni argumentēt
lol

4 Lasīt komentārus piebilst