porcelāna lellīte [userpic]

18. Februāris 2015 (08:18)

es no tās jaunās elektrības norēķinu sistēmas nekā nesaprotu. ja ir hipotētiska situācija, ka man iztērēts viens eiro, bet automātiski jāmaksā divdesmit, ko es tus varu iesākt? divus vakarus un vienu rītu mēģinu kaut kā izbakstīties bet joprojēm neko nesaprotu

/aiziet paraudāt stūrītī

Comments

Posted by: ((Anonīms))
Posted at: 18. Februāris 2015, 08:43

Es tur mazliet velku. Kas Tev ir par Elektrum produktu? Ja Tev ir Izlīdzinātais maksājums un Tev liekas, ka ikmēneša summa aprēķināta par lielu, pati vari to nomainīt. Ieeja www.e-latvenergo.lv - bet tur Tev jāautorizējas, tad Tev parādīsies Tavi dati un Tu atradīsi iespēju nomainīt mēneša maksājuma ciparu. Vari to nomainīt uz tādu, cik pēc Tavām domām Tu reāli mēnesī patērē. Pēc kāda laika viņi sūtīs apgaitu un redzēs Tavā skaitītājā - ja būsi reāli tomēr vairāk tērējusi, viņi atsūtīs Tev jaunu Izlīdzinātā maksājuma summu - lai atbilst vidējam patēriņam.
Ja negribi iet iz klintu centriem vai mēģināt sazvanīt to Latvenerto, ir labs veids: uzrunāt viņus twiterī, viņiem ir konts. Tad viņi uzreiz atbild!

Posted by: porcelāna lellīte ([info]neraate)
Posted at: 18. Februāris 2015, 08:56

jā, tikai man pašai nav tvitera :D

paldies

Posted by: ((Anonīms))
Posted at: 18. Februāris 2015, 09:31

Nu tad tajā www.e-latvenergo.lv ej droši iekšā, autorizējies - un tur visu sadarīsi! Lai veicas!

Posted by: Ūūlę ([info]chimera)
Posted at: 18. Februāris 2015, 11:52

latvenergo var arī e-pastu aizsūtīt, norādot līguma nr un atzī,ējot, ka vēlies atteikties no izlīdzinātā maksājuma un maksāt pec konkrētā tarifa.

4 Lasīt komentārus piebilst