porcelāna lellīte [userpic]

12. Janvāris 2015 (13:12)
skan: tina turner - addicted to love

vingrošanas mode visu laiku mainās. atcerieties kā astoņdesmitajos bija modē aerobika ar psihodēliskas krāsas getrām zem nepieskaņostas krāsas peldkostīmiem? tagad modē ir pilates, joga un stieņa dejas. škiet, ka pēdējais pat vairāk. un ar visu to dažādību tāpat visu laiku mainās un attīstās. man ir ģeniāla fitnesa ideja paslinkiem cilvēkiem - dejufitness. un ne tāds kā jūs domājat (gan jau kas tāds iespējams sporta klubos, neesmu bijusi, nezinu)

tātad ņem foršas vai smieklīgas vai absurdas mūzikas video, liek uz lielā ekrāna un visi gorās līdz. dažādām trenētības pakāpēm dažādas sarežģītības.
sākumā, piemēram, Nensijas Sinatras 'These boots ar mede for walking' kāju smukumam. un tad, kad cilvēks tāds jau pavisam uzkačājies, tad Maiklu Džeksonu, gangnamstyle, Tīnu Tē (vēlams to video, kur zirgs rāda iejādi) un, nezinu, Verku Serdečku /neesmu redzējusi video, gan jau tur kāds dejo/

šo biznisa ideju varu arī dāvināt. lūdzu, paldies

Comments

Posted by: Ūūlę ([info]chimera)
Posted at: 12. Janvāris 2015, 14:03

dance aerobics ir veca kā pasaule :)

un arī diemžēl gangnam style treniņš ir izgudrots. un pat tverkings kā sporta veids (vismaz kāds labums no sporta kanāla tulkošanas).

Posted by: Ūūlę ([info]chimera)
Posted at: 12. Janvāris 2015, 14:04

https://www.youtube.com/watch?v=arpR2-_LDrY

Posted by: porcelāna lellīte ([info]neraate)
Posted at: 12. Janvāris 2015, 14:23

es ne par to, tur jau droši vien treneris kustības izdomā. a iedomājies ja visi sportojot ņemtu un sāktu darīt tieši to pašu, ko klipā. nu tur ripināties viens otram pāri (i want to break free) un kad fonā neko nedejo, dzied fēnā

Posted by: Ūūlę ([info]chimera)
Posted at: 12. Janvāris 2015, 14:53

nu tur ir dejas soļi no klipa, tāpat kā savā laikā bija ar makarenu.

Posted by: dorotija ([info]c3po)
Posted at: 13. Janvāris 2015, 20:03

tagad ir batutu fitness!

5 Lasīt komentārus piebilst