porcelāna lellīte [userpic]

28. Septembris 2014 (18:54)

varētu jau šeit iečīkstēt par to, ka biju tik ļoti piekususi no vakardienas, ka šodien pat no mājas neesmu izkustējusies (lai gan gribējās un bija ieplānots. bet nevar visu gribēt, ja vakar ap vienpadsmitiem tikai bijām izkrāvuši mantas un ēdām vakariņas), labāk turpināšu kulināro blogu:

a) uztaisīju ļ.garšīgu viss-kas-mājās sacepumu

b) kā jūs ēdat briseles kāpostus? mums šogad labi padevušies, es gan vēl neesmu taisījusi to pirmo, no laukiem atvesto porciju, bet pārējā ģimene nekādu entuziasmu neizrādīja, vecāmamma vispār piedraudēja, ka nesīšot uz kompostu. un pagaidām man ir tikai viens ieteikums, bet vajadzētu jau dažādību

c) ir kāds labs veids ko iesākt ar kamambēru cepeškrāsnī?

Comments

Posted by: Strēlniece ([info]str)
Posted at: 28. Septembris 2014, 19:17

c) http://www.cetrassezonas.lv/lv/receptes/uzkodas/recipe.php?id=41120

Posted by: katze ([info]katze)
Posted at: 28. Septembris 2014, 20:01

.briseles kāposti pēdējo gadu ir pilnīgs monamūrs
ir gadījies uz ātro piegriezt zaļus un kraukšķināmus tāpat, bet parasti novāru kādas minūtes, lai tiek mīkstāki. esmu likusi tādus vārītus klāt salātiem (+ tomāti, puķkāposti, pupiņas, kukurūza, siers utt.), var arī tālāk sacepināt/sasautēt ar sieru, šķiņķīti vai tikai dārzeņiem vien.

2 Lasīt komentārus piebilst