7. Septembris 2014 (15:56)
bet es vakar beidzot biju sēņot un pie dabas krūts. sasēņoju veselu pusspaini gaileņu (vaimanuvaimanu, kas nu tīrīs), saelpojos svaigu gaisu tā, ka 'gājuši jūs ar to balto nakti, es lienu midziņā' un šodien gājušas arī dokumentālās filmas, jo spēciņa nav, vēl jānopērk dāvaniņa un jābrauc ciemos
vienīgais dienas sasniegums - notīrīti un izvārīti 2 kg sviesta pupiņu ieziemošanai. ja es vēl tās gailenes līdz galam notīrītu..
baigi sarežģīti. es no šitā visa atpazīstu tīrīšanu, bet pakoju un saldēju svaigas, jo tāpat jau atkausētas viņas vēlreiz termiski jāapstrādā. turklāt kāpēc gan vārīt, gan cept, ja var vienkārši sacept sviestā?