porcelāna lellīte [userpic]

10. Maijs 2014 (12:45)

vai ir ļoti liela atšķirība kādu sieru rīvē uz spagetti (un makaroniem kā tādiem)?
es nopirku kaut kādu un man negaršo. nevaru saprast - vaina manī vai sierā

Atj. tad kādu sieru labāk rīvēt?

Comments

Posted by: karmena ([info]karmena)
Posted at: 10. Maijs 2014, 13:59
nu ja!

Ir tāds leišu siers džiugas, kurš ir ļ.labs. latviešu variantus pēc vārda īsti nezinu, bet nu tie ir tie sieri, kuri parasti sagriezti nelielos cietos trijstūros.

Posted by: porcelāna lellīte ([info]neraate)
Posted at: 10. Maijs 2014, 14:04

tad sanāk, ka cietie sieri paredzēti rīvēšanai?

klau, kad jutīšos labāk, vajadzēs tev man iemācīt taisīt kādu īstu itāļu ēdienu

Posted by: karmena ([info]karmena)
Posted at: 10. Maijs 2014, 14:38
nu ja!

Ar cietajiem sieriem var darīt šausmīgi daudz ko :) bet tā ir, ka Itālijā ēstuvēs pasūtot pastu, vienmēr tiek atnests arī trauciņš ar smalki sarīvētu cieto sieru. Dod ziņu, kad būsi vesela, tad arī izmēģināsim kādus italiano makaronus :)

Posted by: porcelāna lellīte ([info]neraate)
Posted at: 10. Maijs 2014, 19:56

ā! un tagad man vai nu jātaisa ēst vai jāmācās, bet es par to vien spēju domāt kā par miedziņu uzreiz pēc diendusas vai karmenas italiano!
šņuk

Posted by: karmena ([info]karmena)
Posted at: 10. Maijs 2014, 23:20
nu ja!

:))

10 Lasīt komentārus piebilst