10. Maijs 2014 (12:45)
vai ir ļoti liela atšķirība kādu sieru rīvē uz spagetti (un makaroniem kā tādiem)?
es nopirku kaut kādu un man negaršo. nevaru saprast - vaina manī vai sierā
Atj. tad kādu sieru labāk rīvēt?
vai ir ļoti liela atšķirība kādu sieru rīvē uz spagetti (un makaroniem kā tādiem)?
es nopirku kaut kādu un man negaršo. nevaru saprast - vaina manī vai sierā
Atj. tad kādu sieru labāk rīvēt?
Posted by: porcelāna lellīte (neraate)
Posted at: 10. Maijs 2014, 14:04
|
tad sanāk, ka cietie sieri paredzēti rīvēšanai?
klau, kad jutīšos labāk, vajadzēs tev man iemācīt taisīt kādu īstu itāļu ēdienu
Posted by: karmena (karmena)
Posted at: 10. Maijs 2014, 14:38
|
Ar cietajiem sieriem var darīt šausmīgi daudz ko :) bet tā ir, ka Itālijā ēstuvēs pasūtot pastu, vienmēr tiek atnests arī trauciņš ar smalki sarīvētu cieto sieru. Dod ziņu, kad būsi vesela, tad arī izmēģināsim kādus italiano makaronus :)
Posted by: porcelāna lellīte (neraate)
Posted at: 10. Maijs 2014, 19:56
|
ā! un tagad man vai nu jātaisa ēst vai jāmācās, bet es par to vien spēju domāt kā par miedziņu uzreiz pēc diendusas vai karmenas italiano!
šņuk
Ir tāds leišu siers džiugas, kurš ir ļ.labs. latviešu variantus pēc vārda īsti nezinu, bet nu tie ir tie sieri, kuri parasti sagriezti nelielos cietos trijstūros.