porcelāna lellīte [userpic]

30. Marts 2014 (17:22)
Tags:

sagribēju, tātad, dārzeņu plācenīšus. uztaisīju, tikai man nesanāca tādi stingri, bet pļekani un izlaidās pa pannu. rīvēju gan uz rupjās rīves, sulu nenotecināju, tas pie vainas vai nepareizie milti? liku dovas olas un miltus, bet konsistence neuzlabojās un garša arī bija mazāk dārzenīga nekā gribējās. garšīgi jau bija, bet ne tā, kā biju iedomājusies. šī nekonsekvence mani šobrīd nomoka, tādēļ dalaties nu savās jaukajās dārzeņu plāceņu viltībās!

Comments

Posted by: ziema ([info]ziema)
Posted at: 30. Marts 2014, 20:04

Zirņu milti ir atbilde.

Posted by: porcelāna lellīte ([info]neraate)
Posted at: 30. Marts 2014, 20:26

kur tādus var nopirkt? nedod kkādu piegaršu?

Posted by: ziema ([info]ziema)
Posted at: 30. Marts 2014, 20:30

Parastos lielveikalos – maxima, tops, elvi, rimi. Piegaršu dod, bet ir opcija iegādāt turku zirņu miltus (tie gan varētu būt tikai lielajos veikalos), tie dod minimālu. Vēl, ja nav miltu, var vnk iegādāt turku zirņus parastos vai konservētos, mīkstus saspaidīt ar karpeļu stampu vai dakšiņu un likt klāt. Gan proteīna vairāk, gan sātīgāk.

3 Lasīt komentārus piebilst