porcelāna lellīte [userpic]

5. Marts 2014 (14:28)

māmiķītis pirms kāda laika gāja ajūrvēdas ēdiena kursos. nu ne jau kursos, bet reizi mēnesī viņas savācās virtūvē pie cilvēkiem, kas tādu pārtiku visu laiku ēd, pastāsta par garšvielām, viņu piegājienu ēšanai, ēst gatavošanai (tas ir pavisam cits kosmoss), parāda un iemāca dažādus knifus, diezgan daudz kas tiešām ļoti garšīgs. daudz kas būtu garšīgs, ja bez jocīgajām garšvielām

un tagad man arī gribētos kādā tādā pulciņā piedalīties. nav jau tā, ka neko nemāku (pašai jau šķiet, ka gatavoju garšīgi. vismaz neviens sūdzējies nav), bet paplašināt kulināros apvāršņus gribētos gan.

Comments

Posted by: Strēlniece ([info]str)
Posted at: 5. Marts 2014, 15:27

var iesākt ar http://www.vegus.lv/vegetarie-kursi

Posted by: porcelāna lellīte ([info]neraate)
Posted at: 5. Marts 2014, 15:47
paldies!

izskatās riktīgi forši, bet a) nevaru to atļauties, nav tik daudz šekeļu
b) nevaru iepriekš ieplānot, diezgan traks režīms

es biju domājusi vairāk tādā neformālā 'šad tad savācamies un garšaīgi paēdam' stilā :)

Posted by: Strēlniece ([info]str)
Posted at: 5. Marts 2014, 15:57
Re: paldies!

tad pašai jāorganizē:)
redzēju ka ripp ir tāda ideja

Posted by: judging the mice ([info]rasbainieks)
Posted at: 5. Marts 2014, 17:27

ajūrvēdas virtuve bez "jocīgajām" garšvielām nestrādā

Posted by: porcelāna lellīte ([info]neraate)
Posted at: 5. Marts 2014, 18:38

strādā gan. ja kāda garšviela pēc garšas/smaržas nepatīk, tad jāliekot vietā cita, jo tā nemaz neder. turklāt mājās taisot var likt tik, cik pašam patīk un varbūt vnk bijis par daudz

5 Lasīt komentārus piebilst