Ceturtdiena, 6. Apr 2006, 21:02

Universaala metode, kaa vienkaarshi ieguut harmoniju sevii un ap sevi:

SAI BABA: “Šodien ES Tev gribu paskaidrot, kā Tu vari meditēt. Apsēdies mierīgā vietā un dari to vislabāk divreiz dienā apmēram 20 – 30 minūtes. Ir svarīgi, ka Tu to dari vienmēr vienā un tanī pašā laikā, lai tas Tev kļūtu par paradumu. Aizdedzini sveci un apsēdies tās priekšā. Kādu brīdi lūkojies liesmā un apceri, ka liesma savu gaismu var iedot daudzām, daudzām svecēm, pati joprojām saglabājot savu lielumu. Kad pietiekami esi raudzījies svecē, lēnām aizver acis un savā prātā iztēlojies, ka liesma izplata savu gaismu uz Tavas pieres, starp acīm. Pēc tam aizvadi to uz Tavas sirds čakras lotosu. Ļauj gaismai ieplūst krūšu dobumā un sajūti, ka šī gaisma attīra. Un tā ir mīlestība. No šejienes virzies uz kaklu un galvu un ļauj gaismai nomierināt un attīrīt Tavas domas. No galvas virzi gaismu sirdī, plecos, un rokās līdz delnām un pirkstu galiem. Pēc tam ļauj gaismai ieplūst vēdera dobumā un pilnīgi to piepildi līdz iegurnim. Izelpo visas bēdas un ciešanas. Ieelpo tīro, spožo gaismu. Virzi gaismu tālāk kājās un pēdās, bet no šejienes cauri mugurai. Un to Tu nekad nedrīksti aizmirst! Virzi gaismu pa muguru līdz galvaskausa virspusei, kur atrodas Tava vainagčakra. Apzinies, ka visu Tavu ķermeni piepilda gaisma. Tavs ķermenis sastāv no gaismas, kas staro līdz Tavas auras ārējai malai.

Tagad no savas vainagčakras sūti gaismu saviem tuvajiem, mīļajiem, radiem un draugiem. Ietin gaismā viņus visus. Pat savus ienaidniekus ietin gaismā. Pēc tam izplati gaismu pār savu pilsētu, savu zemi, savu kontinentu, pār visu planētu. Lai Tava gaisma plūst pār minerāliem, augiem, dzīvniekiem un visiem cilvēkiem. Izplati gaismu pār visām neredzamām būtnēm, kuras ir ap pasauli un pasaulē. Ļauj savai gaismai starot Universā un baudi šo plašumu.

Pēc kāda brīža liec gaismai caur vainagčakru plūst Tavas sirds lotosā un šo liesmu paturi sevī kā spēku, uz kuru Tu vienmēr vari paļauties. Lūdz Dieva klātbūtni, lai Viņš Tevi svēta un vada. Tad atver acis un Tev būs priecīga diena.”


no www.urantija.lv

Ceturtdiena, 6. Apr 2006, 21:24
[info]beta

IZDEVĀS;))) skaista meditaacija...

Ceturtdiena, 6. Apr 2006, 21:30
[info]nenormaaliigaa

pats labaakais, ka es liidziigu jau esmu ieprieksh pildiijusi regulaari. nu bija man periods, kad bija iespeejas to dariit katru riitu. sveces vietaa lietojot sauliiti :)

Ceturtdiena, 6. Apr 2006, 21:57
[info]beta

Ikreiz izlasot Tavu dienasgraamats virsrakstu, rodas sajuuta, ka tas ir maneejais:)))) Tik ierasts @: saule.lec@gmail.com:DDDDDDD

Ceturtdiena, 6. Apr 2006, 22:06
[info]nenormaaliigaa

AK!!!
TIkko atcereejos, ka Tev taads e-mail. biju jau seeeeen aizmirsusi. bet tas lielaakais joks ir taads, ka buudama par to aizmirsusi jau vairaakus meeneshus ieksh MSN messengera seezhu ar nosaukumu THe Sun is rising. hehe...laikam jau vienas domas nesam :)

Piektdiena, 7. Apr 2006, 08:27
[info]beta

:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) :))))))))))))))) ;))))))))))))))))))) :))))))))))))))) :)))))))))))))))))))))) :))))))))))))))))))))))))))

taa vienkaarshi ir tik skaista asociaacija... kaut kas taads, ko tu pats un cilveeki padomaa - par sevi/ Tevi - ka... ai, :))))))))))))))))))) :)))))))))))) :))))))))))) :))))))))))))))))))))))))))))

Piektdiena, 7. Apr 2006, 14:27
[info]nenormaaliigaa

nu man tas bija/ir konkreetaa dziives perioda dveeseles staavoklis. t.i., beidzot atguustu prieku. gluzhi kaa shis gaishzilais tonis :)

Piektdiena, 7. Apr 2006, 21:47
[info]beta

SKAISTI!:))) iespeejams, ka man kaut kas liidziigs. atklaasmju mirklji. BRIINUMS. utt.

Piektdiena, 7. Apr 2006, 10:35
[info]doomed

es gan domaaju, ka meditaacija arii pastiprina iespeejas sugjesteet tevi "no malas", kas nebuut ne vienmeer ir labi.

Piektdiena, 7. Apr 2006, 11:52
[info]goo

suģestēšana no malas tas viss ir bullšits. tas rodas tavā galvā, kā atmazka tavām neveiksmēm un neizodošanām.

Piektdiena, 7. Apr 2006, 14:33
[info]doomed

nezinu gan.
tu njemies, meditee, speeleejies ar siltumu un aukstumu savaas rokaas,
vieglumu un smagumu kaajaas un sazinveelko ne. leenaa garaa tavs praats iemaacaas shiis sajuutas un tu nonaac pie taa, ka saproti, ka tev vairs nav jaaiestaasta sev, ka rokas ir siltas. tu vienkaarshi "iesuuti" taadu sajuutu.
nu luuk. un arii kaadam, kas meegjina tevi sugjesteet ir vieglaak. vinjam nav tev vairs jaastaasta kaa izraisiit to pashu siltumu. atliek tikai iestaastiit, ka vajag izraisiit siltumu. (smagumu, miegu, galvassaapes, whatever)

Piektdiena, 7. Apr 2006, 14:48
[info]goo

kad tu iemācīsies seiv suģestēt tādā līmenī, tev neviens neko pret tavu gribu neiestāstīt.

Piektdiena, 7. Apr 2006, 14:51
[info]doomed

es maaku.

Piektdiena, 7. Apr 2006, 14:52
[info]goo

neko tu nemāki =D

Piektdiena, 7. Apr 2006, 14:55
[info]doomed

lai taa buutu ;)

Piektdiena, 7. Apr 2006, 14:53
[info]doomed

nevienaa gadiijumaa neko iesugjesteet pret gribu nevar.
bet pierunaat veikt darbiibu gan. kaa tajaa piemeeraa par goviim un pienu. vai arii asiniim un lukseforu. vai arii ES reklaamaam, kad mums bija jaabalso

Piektdiena, 7. Apr 2006, 14:57
[info]goo

nu tā jau ir cita tēma. pēc tevis sacītā iznāk, ka jo cilvēks kvalitatīvāk un vairāk meditē, jo vieglāk viņam iestāstīt, ka jābalso par ES...

Piektdiena, 7. Apr 2006, 14:59
[info]doomed

pacopypastoshu pats sevi
"nu luuk. un arii kaadam, kas meegjina tevi sugjesteet ir vieglaak. vinjam nav tev vairs jaastaasta kaa izraisiit to pashu siltumu. atliek tikai iestaastiit, ka vajag izraisiit siltumu."

bet par iestaastiishanu gaaja runa kaa reizi tajaa postaa, kur es ES piemineeju.

Piektdiena, 7. Apr 2006, 15:00
[info]doomed

hmm, a tu zini tos piemeerus par goviim un pienu vai asiniim un lukseforu?

Piektdiena, 7. Apr 2006, 15:07
[info]goo

nope >:)

Piektdiena, 7. Apr 2006, 15:19
[info]doomed

zhurcii diezvai sanaaks, bet pameegjini kaadam pajautaat (kursh arii shito nezin)
paluudz, lai atbild aatri un bez domaashanas.
Q: kaadaa kraasaa tev ir ledusskapis?
A: (visticamaakais buus) balts
Q: kaa tev liekas kaadaa kraasaa man ir ledusskapis?
A: balts
Q: kaa tev liekas kaadaa kraasaa lielaakai daljai cilveeku ir ledusskapji?
A: balti
Q: ko dzer govis?
A: (90% gadiijumu) pienu.

un par lukseforu
Q: iedomaajies, ka tu sagriez sev pirkstu, kas notiek?
A: tek asinis (ja neatbild ar asiniim, tad ir jaauzvedina "un tek asinis")
Q: iedomaajies, ka tu straadaa un riktiigi ar nazi ieshnjaap rokaa. kas notiek?
A: vairaak asinis
Q: notiek nelaimes gadiijums un tu ar motorzaagji nogriez sev roku..
A: daudz daudz asinju
Q: pie kaadas gaismas lukseforaa tu shkjeerso ielu?
A: sarkanaas.

kas tad sheit notiek?
pirmajaa gadiijumaa tev visulaiku sudjestee "balts", "balts", "balts" un pie negaidiita jautaajuma par goviim (jo tiek gaidiits naakamais jautaajums par ledusskapi) cilveeks atbild - pienu, jo saaistiibaa ar goviim piens ir pirmais baltais, kas naak praataa.

otrajaa pa lielaam shaibaam ir tas pats

Piektdiena, 7. Apr 2006, 15:40
[info]goo

ā, ok, sapratu

tikai luksefors rakstās ar luksOfors

un tomēr joprojām neuzskatu, ka šitiem testiem (kas saistīti ar cilvēka loģisko, nevis tēlaino domāšanu) nav nekāda sakara ar meditācijas spējām. =)

Piektdiena, 7. Apr 2006, 16:06
[info]doomed

tieshs sakars nav, bet tie labi paraada mehaanismu, kaa darbojas cilveeku netieshaa ietekmeeshana sev vajadziigajaa virzienaa.
shkjiet Levi rakstiija, kaa tiek veikti masu hipnozes seansi -
vispirms izveelas no auditorijas cilveekus, kurus var viegli ietekmeet. kad shamie ir nohipnotizeeti, paareejaa publika redz, ka "ui! patieshaam tas darbojas!" un kjuust vieglaak ietekmeejami.

shkjiet visas meditaacijas balstaas uz vienu un to pashu - ieksheejaa dialoga izsleegshanu, nostaadot cilveeku transa staavoklii. jo vairaak tu ar to nodarbojies, jo aatraak tev sanaak tajaa iekjuut. jo dziljaakaa transaa tu nokljuusti, jo uznjeemiigaaks pret hmm... komandaam(?) tu kljuusti.

protams, neviens tev neiestaastiis, ka "tagad tev ir jaaizgjeerbjas". tavi ieksheejie "nee, nedriikst" tiiri labi nostraadaas, bet netieshi - iestaastot, ka tagad tu grasies iet dushaa, gan vareetu darboties.

gudri cilveeki vienmeer atradiis veidu, kaa apiet tavu ieksheejo praata droshiibas sisteemu un panaakt, lai tu sev iestaassti to, ko vinji grib. un jo vairaak tu mediteesi, jo aatraak tu iemaaciisies nonaakt transaa, jo aatraak citiem izdosies tevi tur iedabuut.

/es gan neesmu iipashi speeleejies ar citiem cilveekiem, bet ar sevi gan.. vismaz tik daudz, lai vareetu izdariit shaadus taadus secinaajumus.

Piektdiena, 7. Apr 2006, 20:52
[info]goo

izģērbties mani varētu samērā viegli pierunāt =D

bet nu labi man aptruukaas argumentu, ja jau esi tik pieredzeejis speeleejoties ar sevi. es piem nekas neesmu nonaakusi kaadaa tur transa stāvoklī, man laikam grūti spriest >:)

Piektdiena, 7. Apr 2006, 15:46
[info]goo

Pareizāk nevis loģisko un tēlaino, bet primitīvo un attīstītāku domāšanu.

vot es piem nekad neatbildētu, ka govs dzer pienu, un domāju, ka ļoti daudzi tā neatbildētu. ja nu vienīgi galīgā pālī, vai tapēc, lai Tev būtu prieks par savu eksperimentu.

Piektdiena, 7. Apr 2006, 16:08
[info]doomed

a tu pameegjini, pajautaajies :D

"attiistiitaa domaashana"

Piektdiena, 7. Apr 2006, 16:20
[info]goo

Tu saprati par ko es runāju!!! =)

Piektdiena, 7. Apr 2006, 16:22
[info]nenormaaliigaa

http://klab.lv/users/nenormaaliigaa/92241.html?thread=387921#t387921
a ko Tu teiksi? Jo lielaakas Tavas mediteeshanas speejas, jo lielaakas arii Tavas speejas noteikt potenciaalo sugjesteetaaju, ne?

Piektdiena, 7. Apr 2006, 16:21
[info]nenormaaliigaa

btw - par goviim es arii iekritu, tiesa, sestaa klasee, kad man veel nebija pieredzes shaados testos. Un es esmu ar sho testu speeleejusies - daudzi iekriit. arii gudri cilveeki. NOPIETNI. par LuksOforu es neiegaazos, jo tas naaca veelaak. Taatad - pastaav iespeeja laikus nojaust arii to, ka kaads meegjina mani iespaidot.

Piektdiena, 7. Apr 2006, 16:51
[info]doomed

un ja nebuutu precedenta ar pienu?
labi, luukoshu speciaali tev sacereet kautko.

Piektdiena, 7. Apr 2006, 17:59
[info]nenormaaliigaa

Nu es runaaju par to, ka ar laiku kljuusti uzmaniigaaks pret jebkaadiem jokiem. T.i., uz katru Tavu diivaino jautaajumu es jau luukojos ar aizdomaam un domaaju:"kas zem taa sleepjas."

Piektdiena, 7. Apr 2006, 23:37
[info]doomed

hmh :) nav jau obligaati jaabuut jautaajumiem.

Sestdiena, 8. Apr 2006, 09:37
[info]nenormaaliigaa

nuja. es saprotu. es runaaju par to intuiiciju, kas liek Tev neuzticeeties konkreetajam "manipuleetaajam".

Ceturtdiena, 13. Apr 2006, 20:51
[info]nenormaaliigaa

kad mees meetaasimies ar energjijas bumbinjaam?

Piektdiena, 7. Apr 2006, 15:30
[info]nenormaaliigaa

Skatos, Tev regulaari ieksh mana zhunaala panesaas garaas diskusijas. mosh, vajag sariikot vienu LIelo RUnu Maratonu? =D

Piektdiena, 7. Apr 2006, 15:43
[info]goo

tas tāpēc, ka šeit tu neraksti tekstus ķipa: "šodien nopirku jaunas kurpes, cilvēki ir tik nežēlīgi, skola smird, mani vecāki mani nesaprot, vīrieši mani nez kāpēc nezuskata par pasaules nabu"

Tu raksti kautko makten interesantāku un uz diskusiju aicinošāku =D

Lielo runu maratons būtu īstenais pasākums =))

Piektdiena, 7. Apr 2006, 16:23
[info]nenormaaliigaa

dazhreiz rakstu. un tad arii Tev patiik. :D nu par sabiedrisko transportu un kolektiivo stulbumu :D

Piektdiena, 7. Apr 2006, 20:54
[info]goo

nu tad laikam Tev ir tāda īpaša valodiņa, kas nevis besī, bet aicina uz dialogu =)

Piektdiena, 7. Apr 2006, 14:48
[info]nenormaaliigaa

khm...a pretoties Tu nevari tam "kaadam"? pastaav tachu arii energjeetiskie bloki, kurus tieshi taadaa pashaa veidaa var uztreneet.

Piektdiena, 7. Apr 2006, 14:54
[info]doomed

sk. augstaak.

Piektdiena, 7. Apr 2006, 15:05
[info]nenormaaliigaa

hmm...man tur ir kraasoti griesti... dzelteniigos tonjos

Piektdiena, 7. Apr 2006, 15:06
[info]doomed

pret sho esmu bezspeeciigs :D

Piektdiena, 7. Apr 2006, 15:15
[info]nenormaaliigaa

=D
hihi...uzdzina man shitas pat smieklus balsii :D

Piektdiena, 7. Apr 2006, 14:26
[info]nenormaaliigaa

khm...mees par to veelaak parunaasim. cerams.

Piektdiena, 7. Apr 2006, 14:48
[info]psihs

bet ko tad darīt ja man jau viņi te jau ir galīgi izbesījuši?

Piektdiena, 7. Apr 2006, 14:50
[info]nenormaaliigaa

nu tieshi tad arii ir peedeejais laiks saakt miileet. un pildiit sho meditaaciju. nu man arii ir briizhi,kad galiigi nespeeju miileet nevienu gandriiz, kur nu veel visus, bet tas paariet. un jo biezhaak ar to nodarbojas, jo labaak sanaak ;)

Piektdiena, 7. Apr 2006, 17:38
[info]psihs

un ko darīt ja man tā mīla neiet un tu pisies tā kā duraks pa to latvuju, un tev bļed nekas te neiet un tu dzer līdz nejēgai un tu te izbesies galīgi un tev pie dirsas tās meditācijas un tu gribi nošauties, tapēc ka tev liekās, ka visi ir jukuši un tu nevari atrast nevienu nejukušu un tapēc ka es domāju kutkādu vājprātu, jā un vot par to dievu te vel, kurš tad radīja dievu, varbūt ka ir vairāki dievi, tač kādam bija viņu jārada un ja tas mērķis ir kalpot tam ņemties ar to dievu kas mani radīja tad es nezinu, tas tak ir galīgi drirsā, dod man kautko citu, kur tad no viņa aizbēgt.

Piektdiena, 7. Apr 2006, 17:44
[info]psihs

vispār izrādoties cilvēkiem esot arī itkā tāda dvēsele (ja kas uz svariem viņa ir nosvērta un te nu nevar dirst pretī ka mirstot nekas neaiziet prom no tās miesas), vot kur viņa paliek tas jau nu gan man nav zināms un kas vispār tas ir

Piektdiena, 7. Apr 2006, 18:09
[info]nenormaaliigaa

jaa, ir Dveesele - tas ir jau sen zinaams fakts. Vinja reinkarneejas sheit uz Zemes, ja vien nav pietiekami attiistiijusies, lai paarietu citaas dimensijaas.
Un vispaar - Tu atkaartojies. esmu jau n-taas reizes Tev uz shiem jautaajumiem atbildeejusi.

Piektdiena, 7. Apr 2006, 20:46
[info]psihs

un kur tad viņa pēc tavām domām aiziet?

Piektdiena, 7. Apr 2006, 20:57
[info]psihs

vai tik ne atpakaļ pie tava radītāja?

Sestdiena, 8. Apr 2006, 09:38
[info]nenormaaliigaa

aber LOGJISKI. RE - TU jau saac kaut ko iegaumeet :P

Sestdiena, 8. Apr 2006, 17:04
[info]psihs

nu un tagad tu pasaki vel ka viņš nav baigais maita - savāc sev tikkai

Sestdiena, 8. Apr 2006, 18:07
[info]nenormaaliigaa

nu ne gluzhi - tas viss jau ir Vinja. Mees, dveeseles, esam daljinjas no Vinja Dveeseles.

Sestdiena, 8. Apr 2006, 18:16
[info]psihs

nu re - pauts
tā jau sūdīgi, vel mana dvēsele viņam pieder

Sestdiena, 8. Apr 2006, 18:25
[info]psihs

kur tad citur palikt?

Sestdiena, 8. Apr 2006, 18:43
[info]nenormaaliigaa

Tu nesaprati - nejau "pieder". Tu JAU esi dalja no Vinja. iedomaajies, ka viena Tava shuuninja spreegaatu shitaa kaa Tu tagad un niideetu, ka suudiigi.

Sestdiena, 8. Apr 2006, 18:46
[info]psihs

nu tad es negribu būt daļa no kāda, es gribu būt es pats, ko tad es darīšu - jā jukšu tālāk

Sestdiena, 8. Apr 2006, 18:47
[info]nenormaaliigaa

tas pats piemeers par Tava kjermenja shuunu - shuuna bez Tava kjermenja nevar pastaaveet. Taa vienkaarshi NO-MIRS!
PUNKTS.

Sestdiena, 8. Apr 2006, 18:50
[info]psihs

ir arī vienšūņi :) vot redz viņi pastāv
KOMATS,

Sestdiena, 8. Apr 2006, 18:58
[info]nenormaaliigaa

vienshuunji taapat ir dalja no Radiitaaja pasaules. es runaaju par to, ka tas, kas JAU ir kaut kaa sastaavdalja, nevar bez paareejaam daljaam izdziivot. TU neesi vienshuunis, diemzheel. VOT, nepaveicaas, ne? :P

Sestdiena, 8. Apr 2006, 19:03
[info]psihs

nu tad varbūt var nomainīt citu radītāju, man šitais jau izbesijis galīgi?
varbūt man pašam par jaunu radītāju kļūt?

Sestdiena, 8. Apr 2006, 19:44
[info]nenormaaliigaa

nu manis peec. dari taa. bet es paturu tiesiibas skalji smieties, kad Tu buusi padevies :P

Sestdiena, 8. Apr 2006, 21:04
[info]psihs

bet tu jau esi padevusies

Svētdiena, 9. Apr 2006, 01:05
[info]psihs

ok, es padodos

Svētdiena, 9. Apr 2006, 16:20
[info]nenormaaliigaa

ha-ha-ha!

Svētdiena, 9. Apr 2006, 16:20
[info]nenormaaliigaa

nee.

Sestdiena, 15. Apr 2006, 20:04
[info]psihs

bet priekškam, un kas tad notiks tālāk? Vai nu viss paliks uz vietas, vai mainīsies tālāk vai mainīsies viss atpakaļ?

Sestdiena, 15. Apr 2006, 20:30
[info]psihs

nekas jau nevar rasties no nekā - sanāk ka tikkai viens no visiem mums paliks par radītāju, pārējie visi paliks par to vienu

Sestdiena, 15. Apr 2006, 20:32
[info]psihs

un pēctam atkal radītājs kautko radīs, un tā jau bezgalīgi un nahuj tev to vajag?

Sestdiena, 15. Apr 2006, 20:37
[info]psihs

bet mūsu radītājs varbūt arī paliks par citu radītāju un tas cits radītjās paliks par citu radītāju...

Sestdiena, 15. Apr 2006, 20:39
[info]psihs

varbūt te prātīgāk tiešām būtu lekt akā?

Sestdiena, 15. Apr 2006, 20:47
[info]psihs

bet kopā jau varbūt labāk?

Sestdiena, 15. Apr 2006, 20:50
[info]psihs

jā te jau ideja

Svētdiena, 16. Apr 2006, 22:40
[info]nenormaaliigaa

jaa, ir gan.

Piektdiena, 14. Apr 2006, 11:35
[info]psihs

kā tu to zini?

Piektdiena, 14. Apr 2006, 21:45
[info]nenormaaliigaa

Zinu un viss. Tas ir taapat kaa zinaat, ka koks ir koks un zaale ir zaale.

Piektdiena, 7. Apr 2006, 18:07
[info]nenormaaliigaa

khm...nu,ja nopietni, tad tieshi tad buutu vislabaakais dariit to, ko vismazaak speeka pietiek - Miileet. Caur kaut sho pashu meditaaciju. Un iesaakumaa viss. Nemoki sevi ar muljkjiigiem jautaajumiem par to, cik ir dievu un kas vinjus radiija. Tas nemaina shiis pasaules likumus, peec kuriem, kaa jau esmu teikusi, ir jaadziivo. var nedziivot, bet tas naak par sliktu tikai pasham.

Sestdiena, 8. Apr 2006, 18:42
[info]psihs

pēc tās tavas fiškas tas nāk par sliktu tikai mūsu radītājam, man pašam nekas nenāk, tā kā jādomā kautkas cits

Sestdiena, 8. Apr 2006, 18:46
[info]nenormaaliigaa

hihi, zini, tas joks jau ir tur, ka Tu pats nevari zinaat, kas naak un kas nenaak par sliktu. Tieshi taadeelj jau ir jaauzticas Radiitaajam, jo Vinjsh sho visu radiija, Vinjsh arii zina, kas kam labaak.

protams...Tu jau vari puuleties un domaat kaut ko citu, bet tas tikai kavees Tevi no patiesiibas. Agri vai veelu Tu to taapat sapratiisi.

Piektdiena, 7. Apr 2006, 14:54
[info]goo

lec akā

Piektdiena, 7. Apr 2006, 15:04
[info]nenormaaliigaa

un ja nu vinjsh tagad notic? o_O