Piektdiena, 7. Apr 2006, 16:06
[info]doomed

tieshs sakars nav, bet tie labi paraada mehaanismu, kaa darbojas cilveeku netieshaa ietekmeeshana sev vajadziigajaa virzienaa.
shkjiet Levi rakstiija, kaa tiek veikti masu hipnozes seansi -
vispirms izveelas no auditorijas cilveekus, kurus var viegli ietekmeet. kad shamie ir nohipnotizeeti, paareejaa publika redz, ka "ui! patieshaam tas darbojas!" un kjuust vieglaak ietekmeejami.

shkjiet visas meditaacijas balstaas uz vienu un to pashu - ieksheejaa dialoga izsleegshanu, nostaadot cilveeku transa staavoklii. jo vairaak tu ar to nodarbojies, jo aatraak tev sanaak tajaa iekjuut. jo dziljaakaa transaa tu nokljuusti, jo uznjeemiigaaks pret hmm... komandaam(?) tu kljuusti.

protams, neviens tev neiestaastiis, ka "tagad tev ir jaaizgjeerbjas". tavi ieksheejie "nee, nedriikst" tiiri labi nostraadaas, bet netieshi - iestaastot, ka tagad tu grasies iet dushaa, gan vareetu darboties.

gudri cilveeki vienmeer atradiis veidu, kaa apiet tavu ieksheejo praata droshiibas sisteemu un panaakt, lai tu sev iestaassti to, ko vinji grib. un jo vairaak tu mediteesi, jo aatraak tu iemaaciisies nonaakt transaa, jo aatraak citiem izdosies tevi tur iedabuut.

/es gan neesmu iipashi speeleejies ar citiem cilveekiem, bet ar sevi gan.. vismaz tik daudz, lai vareetu izdariit shaadus taadus secinaajumus.

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.