Pirmdiena, 23. Jan 2006, 21:07

shkjiet, shodien tieshaam ir taa diena, kad es sev atklaaju nebijushus cilveeku stulbuma plashumus. Visa iesaakumaa ir [info]lee pousts http://klab.lv/~lee/144129.html par ne to gudraako vecaakaa gadagaajuma cilveeku dalju - vakara atklaajums - jaunaa paaudze - draugos.lv ir cilveeki, kam ir 396 lappuses ar "draugiem". Man, skjiet, ir ap 11 lpp. Ak..nu ko tur daudz...Shkjiet, sanaaca visai bezjeedziigs pousts. Man tikai prieks, ka nav naacies ar shaadiem cilveekiem ikdienaa saskarties, prieks, ka speeju tik naivi briiniities par to, ka taadas lietas eksistee.

Otrdiena, 24. Jan 2006, 16:11
[info]goo

tie stulbuma plašumi ir neaptverami. es par to pārliecinos katru dienu, kaut kā jāmācās ar to sadzīvot :(

Otrdiena, 24. Jan 2006, 16:32
[info]nenormaaliigaa

nudien? Kur tad Tu ikdienaa tusee? Man taadi eksemplaari kaa augstaakmineetie reti pagadaas pa celjam...

Otrdiena, 24. Jan 2006, 16:44
[info]goo: tusēju pa centru, jo sabiedriskais transports smird, tur ir pilns ar penžiem

tu vienkārši esi iemācījusies viņiem nepievērst uzmanību. Es piem ieeju RIMI, tur stāv vecene tieši tai vietā, kur ieeja viekalā - 50cm plata. vecene ir 60cm plata. nu viņa tur stāv un izvēlās groziņu, tas pohuj, ka 5 cilvēki stāv aiz viņas un gaida kad tā resnā pakustēs.
ieeju Hansabankā pēc kartes, a tur, kur jāņem nummuriņš ir sadalīts: privātpersonu apkalpošana, juridisko personu apkalpošana, karšu izsniegšana. es izvēlos karšu izsniegšanu, un gaidu 15 min, kuru laikā bankā nāk privātpersonas, kas tiek apkalpotas pēc viņu atsevišķajiem nummuriņiem, kas katrs gaida ampēram 20 sekundes. es joprojām gaidu, kad kāds apkalpos karšu saņēmējus. Hansabanka smird. Tas, kas to izdomāja, ir ģēnijs.
Tālāk. mani kaimiņi ir alkaši. viņi katru dienu bļauj viens otram, lai tas otrais iet nahuj, ka viņi viens otru neieredz. bet neskatoties uz to viņi jau 100 gadus dzīvo kopā, dzer, un turpina viens otru neieredzēt savā smirdīgajā dzīvoklī, un audzina tādus pašus bērnus, kas arī dzer un neieredz visu savu ģimeni, bet tomēr turpina ar tiem dzīvot, jo vienk ir par stulbu lai kaut ko mainītu.
varu turpināt bezgalīgi

Otrdiena, 24. Jan 2006, 17:12
[info]nenormaaliigaa: Re: tusēju pa centru, jo sabiedriskais transports smird, tur ir pilns ar penžiem

ak...nudien...ja jau par TO visu saak besiities, tad jau iziet no maajas nevar. pat to nevajag - kaiminjus taapat dzird. tagad saprotu, ko Tu domaaji ar to,ka Tev viss besii :)

Otrdiena, 24. Jan 2006, 17:14
[info]goo: Re: tusēju pa centru, jo sabiedriskais transports smird, tur ir pilns ar penžiem

nu man besīšanās tādās situācijās parasti ir viena doma, uz sekundi "pidari" vai "losene resnā" un viss, īpaši netraucē =D

Pirmdiena, 30. Jan 2006, 23:05
[info]aspirins

brīnišķīgs bio texts
skaistākais ,ko jebkad kādā filmā esmu dzirdējusi...
nopietni, tas ir tik patiesi

Otrdiena, 31. Jan 2006, 08:52
[info]nenormaaliigaa

Paldies! Vienubriid, kad sanaaca "LIELAA DEPRESIJA" iznjeemu to aaraa - likaas, ka nespeeju vairs priecaaties par ...vienkaarshi par pasauli. BEt speeju - shis teksts ir vispacilaajoshaakais, ko filmaas man naacies dzirdeet :)

Otrdiena, 31. Jan 2006, 12:39
[info]ljaunumz

Pēdējā laikā es vairs speciāli nebrīnos par cilvēkiem, to stulbumu un jebkādām citām izpausmēm. Nenāk konkrēti piemēri atmiņā, bet ir redzētas visādas neiedomājamas lietas. Sliktāka garastāvokļa dienās gan gribas pajautāt par ko man tāds sods, ka tas jāpiedzīvo, bet vismaz nav garlaicīgi ;D
Un jaunā paaudze... nujā tur romānus varētu rakstīt.

Otrdiena, 31. Jan 2006, 12:48
[info]nenormaaliigaa

shis pousts iisteniibaa bija visai iedomiiga riiciiba no manas puses, bet aaraa nedzeesu, jo... jo taisniiba vien ir, kaut arii nenaaktos pasham sevi celt.
A jauno paaudzi gan liec mieraa...Jaa, ir vinjiem zinaamas diivainiibas, bet...bet man ir aizdomas un ceriiba, ka vinji izaugs (un iipashi tie, kas veel pavisam mazi) krietni speejiigaaki par mums visiem, kas jebkad dziivojushi un saukushies aarieshu rase.
btw - kas Tev pie vinjiem nepatiik (ja runaajam tieshi par stulbumu)? Jaa, diivainas ir vinju izpausmes no muusu viedoklja, bet vai Tu domaa, ka vinji stubi iraid?

Otrdiena, 31. Jan 2006, 13:02
[info]ljaunumz

Nu jaunā paaudze man gan reizē fascinē, gan liek pabrīnīties. Katrā ziņā uz stulbumu jamie nepretendē gan, jo ir pārāk jauni, pārāk nepieredzējuši, tāpēc piedodami. Viņi ir brīvāki un patiesāki nekā mēs tajā laikā. Daži eksamplāri gan tomēr izrāda nevēlēšanos mācīties no savām kļūdām.
Par izaugšanu nemāku teikt, varbūt jā varbūt nē. Āriešu rasi aizmirsti, cilvēku rase kopumā ir tik "netīra", ka to spēja izveidot ko tādu ir ļoti minimāla.

Otrdiena, 31. Jan 2006, 13:34
[info]nenormaaliigaa

izveidot KO?

Lai vai KAS tas buutu - kas teica, ka to veido cilveeki? daaaah! :)

Otrdiena, 31. Jan 2006, 13:43
[info]ljaunumz

Izveidot āriešu rasi, ai mīn.
Tieši tāpēc saku, ka tas nav cilvēku spēkos. Cilvēki vispār ir primitīvi radījumi, kas ēd, dzer, guļ, drāžas un vairojas. :D