Svētdiena, 18. Okt 2009, 22:16

Mēs viņu atlaidām,bet viņa neiet prom. Viņa ir te ieaugusi. Kā pienene ar visdziļāko sakni iesakņojusies, kā tītenis ievijusies katrā šķirbā, kā dadzis aizsargā savas pozīcijas, saslējusi adatas kaujas pozīcijā. Viņai esot tiesības domāt 48h, viņai esot tiesības nostrādāt vēl vienu mēnesi. Kā gan viņa domā to izdarīt, ja neviens nevēlas viņu šeit vairs redzēt? Kā viņa iedomājas strādāt vietā, kur viņai ik dienas nocirtīs kārtējo zaru?

Svētdiena, 18. Okt 2009, 23:17
[info]psihs

bet piedrāzt tak to visu likumdošanu, lai tad iet uz tiesu un sūdzās, ja viņai ir pacietības, vairumam cilvēku es domāju ir pohuj

Svētdiena, 18. Okt 2009, 23:21
[info]beta

taa ir agresiivaa pieeja, kaadu biezhi piekopj vadiitaaji, jo vinjiem ir varas iluuzija. ir nepiecieshama cienja pret otru cilveeku=cienja pret sevi. tas nenoziimee atstaat uznjeemumaa straadaat darbinieku, kursh nav piemeerots, bet tas noziimee izskaidrot raami un ar cienju savu leemumu vismaz.

Svētdiena, 18. Okt 2009, 23:24
[info]psihs

nē, man vienkārši nav cieņa pret likumdošanu un kaut kādā ziņā arī valsti, nu zini, tā visa birokrātija

Svētdiena, 18. Okt 2009, 23:36
[info]beta

mja, bet taa ir likumdoshana valstii, kuraa dziivojam. un Tevii var nebuut cienjas pret to, bet ir jaapienjem, ja kaads liidzcilveeks veelas dziivot - balstoties/atsaucoties uz to.

Svētdiena, 18. Okt 2009, 23:37
[info]psihs

nekas man nev jāpieņem :D

Svētdiena, 18. Okt 2009, 23:41
[info]beta

o.k., nav - nepareizs formuleejums. :)

Svētdiena, 18. Okt 2009, 23:47
[info]psihs

:***************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************

Svētdiena, 18. Okt 2009, 23:50
[info]beta

:D :)))))))))))))))))))))))))))