Can't buy me love - Tā notika ziemā. [entries|archive|friends|userinfo]
Spožums un Posts

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Tā notika ziemā. [12. Jan 2010|00:27]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
[mūzika |The Pixies - Where Is My Mind]

Es domāju par ziemu, sevi un neko.
Šogad par spīti savai ievērojamajai jaunībai uztaisīju sniega eņģeli, bet tas visu tālāko notikumu gaidu noveda pašplūsmā. Jūs jau ziniet sievietes, kad viņas ir mazliet iedzērušas. Viņas grib vīrieti. Viņas grib knakstīties. Viņas ir perversas. Viņu lakotie nagi uzdrošinās jums iegrābties pēcpusē un vēsās rokas aizvilkt līdz gultai, kurai jūs nespējat pretoties, jo paši to gribat vai neesat paspējuši saprast kas īsti notiek. Iespējams, ka viss jau ir noticis un neatgrieziniskais process ir pavērsies attīstības virzienā, lai arī kur tā ved - regress, progress...

Ķiršu meitene vai nu izlikās aizmetamies pati aiz savām potītēm ar laikapstākļiem nepiemērotajiem nagliņpapēžiem, vai arī no visas sirds bija sieviete (kam es ticu no visas sirds), bet te viņa bija tur, te gulēja man blakus sniegā. Sāka mest virsū visu to nelīpstošo aukstumu. Mans prieks bija beidzies, bet mana fiziskā sagatavotība ir tikai viduvēja, lai, esot nelielā, alkoholiskā reibumā, es spētu ātri tikt kājās un bēgt ko kājas nes atpakaļ pie vienkāršas laika pavadīšanas atpakaļ mājās.
Viņa mani skūpstīja un garšoja pēc ķiršiem. Tā caurcaurēm. Viņas gaišie, pusgarie mati krita mums visapkārt, un tā bija ziema, kad debesīs bija daudz zvaigžņu, zem tām apsarmojuši koki, gaisma pa kreisi, tumsa pa labi, bet es - sniegā. Tā bija ziema.


Esmu kritis uz kašmira džemperiem un melnām auduma biksēm, kas mazliet pieguļ augumam. Man patīk dzert baltvīnu, vēl joprojām smēķēju.
Grūti pateikt kas notiek.
Liekas, ka es tāpat dzīvoju. Kaut ko pamainu, kaut kas mainās pats. Pēc ilgiem laikiem man parādījies telefonisks vajātājs - Ķiršu skūpstītāja. Biju pat mazliet sailgojies pēc ironizēšanas par tādu uzmācību.
Iespējams kādreiz pateikšu kaut ko vairāk. Tagad uzsmēķēšu, bokseršortos pasēžot uz palodzes (man nav aizkaru un nav puķupodu). Es palūkošos uz zvaigznēm, un tās man mirdzēs.
Linksensual seduction

Comments:
[User Picture]
From:[info]spike
Date:12. Janvāris 2010 - 00:54
(Link)
ah, cik man pietrūka tavu saldi rūgto melu...
[User Picture]
From:[info]nenets
Date:14. Janvāris 2010 - 09:22
(Link)

negaidīti.
paldies. ;)