Can't buy me love - I`m not in love, but i`m gonna fuck you till... [entries|archive|friends|userinfo]
Spožums un Posts

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

I`m not in love, but i`m gonna fuck you till... [26. Mar 2009|13:37]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Sabaraga man lika pasmaidīt. Atmiņas kā vecam sešdesmitgadniekam uznāk, un es smaidu, lūk, šādi - un domāju par to, cik daudz varonīgu mīnusu tas pierēķināja manai pusaudža slavai.
Es kā padsmitnieks sevi nedēvēju ne par ko. Es plūdu pa straumi, uz rītdienu piedomājot tikai par mājas darbu izpildīšanu (vispār manā domāšanā nekas diži nav mainījies, vienīgais tagad uzturu sevi pats).
Tomēr cilvēki dod vārdus visam, arī tev, tāpat kā māte un tēvs, nejautājot vai tu gribi, lai tevi visu mūžu izkalpina šādā vārdā (taču es par sava vārda došanu neturu ļaunu prātu).
Es kļuvu par dumpinieku, jo man bija melni mati, melna ādas jaka un sliktā laikā nēsāju kerzas. Man bija arī motocikls (bet mans krusttēvs Jāņos piedzērās un iebrauca ezerā).
Parasti braukājos pa vientuļajiem lauku ceļiem, iebāzis mutē cigareti. It sevišķi man patika dzeltenie lapkriši.
Tā es biju 'dumpinieks'. Tikai neko īpašu nedarīju, lai pelnīti par tādu sauktos.
Skolas vadība uz mani greizi skatījās, jo es vienmēr nācu un gāju, kad gribēju. Mācījos labi, bet vadībai ar to nekad nepietika. Viņi gribēja, lai es kļūstu garlaicīgs un daru kaut ko līdzīgu citiem pusaudžiem, piemēram - klausos mūziku telefonā.
Varbūt tas ir maigi teikts.
Biju kā dadzis acī, ja jau mani vienpadsmitajā klasē ņēma un izlidināja. Atzīmes bija 8-10 līmenī. Vecāki gribēja sūdzēties, bet es teicu, ka nevajag.
Tā kā citu skolu nebija, mana melnā ādas jaka, kerzas (un es) aizceļoja uz lielāku pilsētu. Tur es pabeidzu divpadsmito. Arī tur ļoti nepatiku skolas vadībai, bet viss bija tik oficiāli, ka viņi tā vienkārši nevarēja mani izsviest.
Kaut kas izsita manai vecajai skolai logus ar izdzertām šņabja pudelēm īsi pēc manas aiziešanas.


Kur ir pamācība? Pamācības nav, jo lielākā daļa domā, ka tas ir negods un tā vai tā izplatīsies nepatiesa informācija par to, ka tu esi bijis tik drausmīgs un tik netalantīgs. Es tikai saku, ka saprotu un par to tikai pasmejos. Jaunajā skolā es briesmīgi nodzēros labāko alkoholu un pievērsos seksam - divas labas lietas. Kerzas vairs vilku tikai oficiālos skolas pasākumos. Pēc divpadsmitās klases nevilku nemaz (bet man viņas vēl joprojām stāv kādā skapī un rudenī varēs braukt kartupeļos).
Cik labi, ka viņi mani izsvieda.
Linksensual seduction

Comments:
From:[info]sabaraga
Date:26. Marts 2009 - 14:39
(Link)

tas bija negaidīti. paldies! :]
[User Picture]
From:[info]bohemija
Date:26. Marts 2009 - 23:15
(Link)
forša vēsture. Tiešām forša.
[User Picture]
From:[info]nenets
Date:27. Marts 2009 - 12:58
(Link)

varbūt. nezinu.