nekurlande

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
09:09 pm: Jo vairāk 'How to change a diaper' attēlu un video es noskatos, jo mazāk saprotu. Kaut kur prāta aizmugurē man bija doma - ja kādreiz nāktos kaut ko tādu darīt, gan jau, ka pie vajadzības viss sanāktu. Pēc šo pamacību noskatīšanās man šķiet, ka tad, ja tas notiks - man sāksies panikas lēkme.
Bet, ja nopietni - visi ir gudri un to māk automātiski? Nesen runāju ar kādu jauno māmiņu, kura jokojot teica - "Nu nezinu, ko vēl es varētu iemācīt auklei.. kā nomainīt pamperu?" un pēc šī teikuma gardi smējās. Un es nesapratu kāpēc. Vai tad šīs prasmes ir ieliktas mums šūpulī? Un ja ir, varbūt apgaismojiet mani vēl par tām citām prasmēm, kuras dievs dalīja, kamēr es Kazbeka pakājē dzēru vīnu.

Comments

[User Picture]
From:[info]glam_our
Date:October 30th, 2018 - 12:03 am
(Link)
Es pieņemu, ka izskatās grūtāk, nekā arī. Ar nosacījumu, ka bērns nav tajā izmērā, kurā jātur galva, tad gan es neriskētu pieskārties.
[User Picture]
From:[info]negaisiic
Date:October 30th, 2018 - 10:32 am
(Link)
Naah, mēdz tur daudz kas sapīties, salipināties un tā, bet ērtāk nomaināmi ir tie pamperi, kas kā bikšeles velkami kājās, tos var žiglāk dabūt virsū. un galu galā - ar vairākiem mēģinājumiem jau katrs piešaujas un sanāk labāk. nav jau gluži raķešzinātne un, ja nesanāks ar pirmo reizi, tad sprādziens varētu būt tikai šmulīgs un odīgs, ne dzīvībai bīstams ;)
[User Picture]
From:[info]sramgni
Date:October 30th, 2018 - 03:24 pm
(Link)
Nekad nebūtu domājis, ka tas ir kaut kas tāds, kam nepieciešamas instrukcijas un treniņš. Diezgan pašsaprotama lieta.
From:[info]homebound
Date:October 30th, 2018 - 06:22 pm
(Link)
Kad nonāc reālā situācijā, tā pamperu mainīšana ļoti līdzinās paketes izmantošanai pirmoreiz. Nu, var gadīties, ka kaut ko ne tā un šķībi salīmē, un vienu reizi bērns novārtās ar otrādāk uzvilktu pamperi vai kaut kas noslīd garām, bet ar otro un trešo reizi jau viss aiziet ātri un dabiski. Sāk piešauties savi "ātrie knifi", sava stratēģija, kā netīšām nenomest bērnu zemē, kā pieturēt, lai neaizripo, kas ir droši, kas nē. :D
From:[info]homebound
Date:October 30th, 2018 - 06:23 pm
(Link)
Es, piemēram, kaut kādu pirmo gadu paketes līmēju, kā izrādās, otrādi, nekā domāts, un nekas briesmīgs nenotika. :D Ar pamperiem līdzīgi.
[User Picture]
From:[info]nekurlande
Date:October 31st, 2018 - 12:38 pm
(Link)
Haha, cik mīļi! Saprotu. Es reiz biju solārijā un nezināju, ka tas zārks ir jāaizver..
Powered by Sviesta Ciba