nekurlande

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
03:26 pm:

Comments

[User Picture]
From:[info]glam_our
Date:September 13th, 2018 - 09:17 am
(Link)
Tas raidījums ir labs tādēļ, ka visādiem siltiem dīvāniem (tostarp man), atgādina, ka ir parelēlā dzīve tepat blakus, ikdienā šo "melnumu" diezgan veikli izvēlamies ignorēt. Zinām, ka tas tur ir, bet neredzam un nepersonificējam. BET es neredzu šim raidījumam pozitīvu ietekmi šo cilvēku rehabilitācijā un/vai integrēšanā. Pagājušo sezonu daļēji skatījos un man bija skumji un patiešām grūti skatīties, ka arī tur šīm sievietēm nemāca apzināties sevi un savas iespējas, bet tā vietā ļauj lietot alhokolu un aizved peldkostīmos pa akvaparka pūšļiem slidināties, lai skatītājam jautri. Vairs neskatīšos.
Man tas atgādina cirku ar dzīvniekiem, kuram teorētiski ir arī izglītojoša funkcija, bet beigās viss kalpo izklaidei un metodes ir zemiskas.
[User Picture]
From:[info]nekurlande
Date:September 14th, 2018 - 09:01 am

Re: nevar nepiekrist

(Link)
Lūk,es domāju tieši, tieši to pašu. Saprotu arī domu par to, ka tas raidījums parāda tiem, kas nav redzējuši tumsu. Bet man,piemēram,ka cilvēkam,kas audzis 90to-20šo sākuma tumsā stipri nelabvēlīgā vidē un katru dienu brauc garām ezpajumtnieku cetram Centrāltirgū tur nekas pārsteidzošs nav. Lieta jau ir nevis atspoguļot sabiedrības problēmas, bet uztaisīt no tā cirku par ko cilvēki mājās smejas. Es zinu cilvēkus, kuri strādā reklāmā un loğistikā,ir materiāli ļoti nodrošināti un taisa īpašus šī raidījuma skatīšanās un smiešanās seansus. Vai uzjautrināšanās par seksa vergu neizglītotību veseļo sabiedrību? Es tā nedomāju.
Powered by Sviesta Ciba