nekurlande

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
01:31 pm: Pirmo reizi septinu gadu laikā nebraucu uz 'Labu dabu'. Pirms pāris gadiem būtu grūti iedomāties, ka šodien man tā šķitīs pilnīgi vienaldzīga. Protams, ka jebkuram aunam ir skaidrs tas, ka tur jau sen viss ir slikti. Nerunājot nemaz par policiju, kuri spīdina lukturus un rīda virsū suņus dienas laikā, izvarošanu ģimenes zonā un zagļiem, kuri sašauj pāris apmeklētājus. Tā kaite ir smalkāka un dziļāk ielaista.
Tā ir dīvaina, bet tanī pat laikā ļoti atbrīvojoša sajūta, kad kāda tradīcija sevi ir izsmēlusi.
Kādam tas nelaiķis, kuru stutēju, vēl aizvien liksies interesants sarunu biedrs, bet mani pleci ir noguruši. Es palaižu tevi vaļā. Es aizveru acis un atsvabinu iekrampējušos pirkstus no savas ilgi mīlētās, aptaukojušās pasaules, atstājot to drošībā uz pusgrimušas mēbeles un nogrimstu atsvaidzinošajā okeāna dzelmē. Jums manis vairs nav.
Kopā bijis gan ļoti viegli, gan ļoti grūti. Bet ceļojums viennozīmīgi bija skaists. Paldies par to Tev, 'Laba daba'!

Comments

[User Picture]
From:[info]nistagms
Date:August 3rd, 2018 - 04:25 pm
(Link)
es tikai nupat piefiksēju, ka tagad būs, jo feisbukā hajs par biļetēm. paskatījos programmu - nu, ir viens vakars, kurā būtu jauki pie lielās skatuves, bet kopumā likās diezgan švaki. arī diezgan vienalga, bet neesmu bijis, šķiet, pēdējos divus gadus (vai pat 3).
[User Picture]
From:[info]nekurlande
Date:August 3rd, 2018 - 05:40 pm
(Link)
Jā, starp citu, es arī tikai šodien piefiksēju, ka tas ir šodien jau.. Jā, nu gan jau būtu patīkams tas viens vakars, bet vairāk nē. Tā balle par lustīgu tur, sevišķi telšu pilsētā un programma pa šķidru kopumā, lai slēptos festivāla teritorijā.
[User Picture]
From:[info]nistagms
Date:August 13th, 2018 - 02:48 pm
(Link)
Nupat paskatījos fotogaleriju no Laba Daba - izskatās pēc maziņa pozitīvusa.
Powered by Sviesta Ciba