nekurlande

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
01:23 pm: Kaut kas ar manu uztveri nav kārtībā, vai arī var gadīties tā, ka sāk sāpēt zobs, kuru pirms divām nedēļām pie zobārsta salaboju?

Comments

[User Picture]
From:[info]glam_our
Date:April 11th, 2018 - 01:36 pm
(Link)
tā var būt, zobārsti arī taisa brāķus
[User Picture]
From:[info]nekurlande
Date:April 11th, 2018 - 01:47 pm
(Link)
Bāc, tad tas ir baigi traki.

Es vispār pēdējos gados esmu ļoti reti labojusi zobus, jo pārbaudēs teica, ka man nav kam piesieties. Nesen sāka smelgt viens zobs, aizgāju pie pirmās ārstes, ko varēju iedomāties (pie tās, kuras iet vecāki, jo sava zobārsta man nav) un tad pateica, ka jāsalabo vēl viens zobs un vairs var nenākt. Nākamreiz nākot pateica, ka vēl viens jālabo. Likās dīvaini, jo nejutu nekādu diskomfortu tur un neticu, ka nedēļas laikā sabojājās zobs, bet nu ok. Ielika kaut kādu super jauno ekperimentālo plombi (informēja, kad jau bija ielikta), pēc kuras man diennakti tā sāpēt sāka pirms tam nesāpošie zobi, ka galvu bija jāķer rokās. Pēdējo labojot, teicu, lai sašpricē, jo pirms tam darīju bez narkozes, bet tās pēcplombes sāpes bija tik ļoti pretīgas, ka izvēlējos vieglāko (dārgāko) ceļu. Pagājušas piecas dienas kopš pēdējā apmeklējuma un atkal sāk smelgt, ūhū!!Ceru, ka pie vainas nav Ziepniekkalna kvalitāte.
[User Picture]
From:[info]glam_our
Date:April 11th, 2018 - 02:27 pm
(Link)
Ja sāp īslaicīgi, tad tas var būt arī kaut kāds pārejošs zoba nerva errors, bet ja sāpēs ilgāk, tad es pat nezinu ko darīt - iet pie tās pašas, lai bez maksas labo savu kļūdu, vai pie kāda cita. Parasti jau viņi visi lamā iepriekšējā kolēģa darbu.
[User Picture]
From:[info]nekurlande
Date:April 11th, 2018 - 02:57 pm
(Link)
Jā, es arī iedomājos - varbūt kaut kas īss un pārejošs, jāskatās tuvākajās dienās.
Vai ne? Es arī esmu saskārusies ar to. Man tā ir vairākas reizes gadījies, kad esošais zobārsts lamā bijušā atstātās pēdas, tā laikam daudz kur gadās... mainot frizieri, auto mehāniķi, vai dzīves biedru.
(stulbs optimisma uzturošs joks)
[User Picture]
From:[info]art_sua
Date:April 13th, 2018 - 05:00 pm
(Link)

vismaz piezvani pasūdzēties, gan jau, ka uzaicinās uz bezmaksas pārbaudi. ja nē, tad Tev ir fb vara - varēsi izputināt to kantori :D
Powered by Sviesta Ciba