nekurlande

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
12:04 am: Pirms pāris stundām sārtiem pleciem un basām kājām atgriezos pilsētā no Gaujas kalniem, un ielejām. Tagad nemiers aiz loga un tējas tasē tā tirda, ka pēc pāris stundām domāju iet atpakaļ uz mežu. Es nesaprotu, kā var gulēt, ja daba aiz loga tik skaļi elpo un aicina. Nu nevar.
Tā kā es laikam celšu pirkstu un došos pretējā virzienā kaut vai uz pāris stundām,lai ieraudzītu krēslu kaut kur, kur ir nedaudz vairāk gaisa. Iesaku jums, kuri spēj izrauties, darīt to pašu. Ar vai bez manis.

Comments

[User Picture]
From:[info]ieraksts
Date:June 19th, 2017 - 12:20 am
(Link)
es šodien piespiedu sevi padarīt darbus stundu, vienu no iespējamām astoņām, pārējās ir ja ne gluži izniekotas, tad vismaz kaut kā pavadītas gan. tagad mazliet Black Sabbath pirms miega, haha. gaiss tik, cik pa logu.
[User Picture]
From:[info]nekurlande
Date:June 19th, 2017 - 12:54 am
(Link)
Ak jā, pastrādāt varētu būt pasmagi. Man pat bija grūti noskatīties kā džeki pa Siguldas kalniem ar dēli mauc. Melnais sabats ir tāda neierasta izvēle karstā vasaras dienā, lai gan - varbūt tieši laikā. Gaisa ir tik cik pa logu ielaiž, gāzes tik daudz cik krāsnij piegriež.
Ārā izdodies kad vari. Kaut cik pagriezienam un atpakaļ, māte daba garantēs mağisku tripu šajās dienās. Otvičaju
[User Picture]
From:[info]nekurlande
Date:June 19th, 2017 - 12:57 am
(Link)
Kaut 'līdz' pagriezienam, kaut cik līdz.
From:[info]pseidoniims
Date:June 19th, 2017 - 01:10 am

nevar nepiekrist

(Link)
Šie vārdi uzrunā. Mani pašu plēsdami rauj domas par mežiem un pļavām, kamēr es mocos Rīgas smirdoņā. Kaut arī šodien staigāju caur mežu, tāda sajūta, ka tādu pastaigu nevar būt par daudz. Vismaz glābj doma, ka uz Saulgriežiem varēšu dzīvot uz zemes, vietā, kur netraucē ne internets, ne elektrība, un var dzīvoties pa atklātās jūras viļņiem līdz spēks ir izsīcis un jāiet smiltīs atkrist dzidri hipnotiskā stāvoklī.
[User Picture]
From:[info]nekurlande
Date:June 19th, 2017 - 01:26 am

Re: nevar nepiekrist

(Link)
Jā, saprotams. Tā doma par būšanu gaisā un prom no robotiskām skaņām tiešām nes nost. Izklausās labi, labi un ilgi jau vairs nav. Es laikam, ja nebūtu darba, tagad nolīstu mazā meža mājiņā un laimīgi lasītu tējas cik ilgi man liktenis būtu atvēlējis. Bet nekas, ilgi jau vairs nav.
Powered by Sviesta Ciba