nekurlande

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
07:31 pm:

Comments

[User Picture]
From:[info]mapats
Date:March 10th, 2023 - 10:40 am
(Link)
Protams, ka tas tā ir, cacas nav sievišķīkas, viņas izmanto pārspīlētu sievišķības karikatūru, lai piesaistītu labāko, kas iekritīs šajos cacas izliktajos tīklos, bet tie noteikti nebūs labākie tēviņi.

Nepiekrītu Tavam labāko tēviņu raksturojumam un arī pati diezgan nicīgi izsakies par urlām. Labākie neatļausies būt urlīgi ar sievietēm, kuras vēlas par savu bērnu mātēm.
[User Picture]
From:[info]nekurlande
Date:March 10th, 2023 - 11:25 am
(Link)
Es saku tieši to pašu.

Vienkārši ironizēju par vārdu savienojumu 'labākie tēviņi'pēc visiem' īstu veču'stereotipiem mūsu sabiedrībā.
Nu, vismaz palasot simtiem interneta komentāru, šķiet, ka mūsu sabiedrība grib tādus 'īstos večus', kuri dauza savas dāmītes, jo viņas pašas uzprasījušās, viņi lepni laiž pa kreisi, bet galvenais, ka nes mājās mamutu.

Man šķiet, ka ir kaut kāda starpība starp sievietēm, kuras vīrietis vēlas par savas dzīves biedru, bērnu māti, tuvāko cilvēku, utt, no mākslīgām sievietēm, ar kurām gribas īslaicīgi, viegli pavadīt laiku. Un tas ir abpusēji.
Ilgtermiņa attiecībās, man šķiet, tie mākslīgie kankari vairs nav aktuāli.
Tur vajag arī kādu ar ko parunāt.
Ārējais 'skaistums', diemžēl, ātri zūd.

Daļa manas ģimenes pārstāv urlu kultūru.
(tas ir dvēseles stāvoklis).
Urlīgi viņi ir katrā dzīves jomā un arī, diemžēl, pret savu bērnu mātēm.
[User Picture]
From:[info]mapats
Date:March 10th, 2023 - 12:09 pm
(Link)
Runājot par sabiedrību, gribu piebilst, ka pati norādi daļas savas apkārtnes cilvēku stāvokli, bet uz manu apkārtni(sabiedrības daļu) tas neattiecas, attiecīgi, ja apzīmējumu "mūsu sabiedrība", ņem kā vidējo no manas un Tavas apkārtnes, tad rezultāts būs vidēji labs, ar atsevišķiem izņēmumiem uz abām pusēm, bet noteikti ne urlīgs.
Tālāk var skatīties, kas tādā vidēji labā sabiedrībā varētu skaitīties labie /labākie tēviņi un mātītes un atkal tie nebūs ne urlas, ne cacas, ar izņēmumiem. Tas būtu par sabiedrību.

Tālāku, vari arī neņemt vērā, jo to varēs klasificēt kā patriarhālu pamācīšanu. Tātad. Ir vērts savu uzmanību veltīt labākajiem, mācīties no labākajiem, censties līdzināties labākajiem, jo viņu piemērs darbojas, vismaz viņiem. Attiecas, gan uz labāko tēviņu, gan labāko mātīšu paraugiem.
Koncentrēšanās uz sliktajiem piemēriem var novest tikai pie sliktā, ar izņēmumiem protams, bet koncentrēšanās uz labajiem piemēriem noteikti dos labāku rezultātu.
Powered by Sviesta Ciba