Februāris 2012   01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29

Laiks ir Saturns. Tā ir līnijā veidota straume, kas ved no pagātnes nākotnē.

Posted on 2011.06.20 at 12:38

Comments:


Mehāniskais vienradzis
[info]nefolk at 2011-06-20 16:29 (Tipa)
Tas ir zibenszellis, viss jaunais un neparastais, negaidītais, pēkšņais, ekstravagantais. Neatkarība, reforma, oriģinalitāte; elektronika, datori, astroloģija, eksklusīvais un topā esošais, avangards.Domas lidojums laikā.Urāns ir saprāts -(neprāts). Urānam raksturīga tieksme būt brīvam; individualitāte, tradīciju atjaunošana un pārveidošana. Urāns ir lēna planēta, tā atrašanās kartē vairāk informācijas sniedz, skatoties māju sistēmu un analizējot tā atrašanos konkrētā mājā. Caur zīmi, kurā atrodas, tas norāda uz konkrētās mājas raksturu, pārmaiņām tajā; uz brīvības alkām, jauninājumiem vai biežām pēkšņām situācijām mājas izpausmēs un jomās. Zodiaka zīmē norāda uz paaudzes iespējām, diktējot konkrētā laika toni, arvien jaunas ekskluzīvas idejas -modē, mākslās, medicīnā, modernajās tehnikās, kā arī pārmaiņas ārpolitikā. Saistīts ar dažādu kolektīvu dzīvi, negaidītiem kāpumiem vai kritumiem tajos.

Urāns pārvalda revolucionārus, oriģinalitāti, izgudrojumus, neprātu.

Urāna enerģija ir dinamiska, rupja, tā spēj izraisīt piepešas pārmaiņas, improvizācijas.

Šī planēta norāda uz jauno, satricinošo dzīvē, tā izaicina ekscentrisko, izmainīto, atšķirīgo, neatkarīgo. Taču tā ir arī trausla un valdonīga, viegli lūstoša, sausa, dažkārt neiecietīga un simbolizē neprātu.

Cilvēks, kura dominējošā planēta ir Urāns, vienmēr ir oriģināls, ļoti neatkarīgs, ideālists un mazliet ekstravagants, viņam piemīt izgrudrotāja talants, dažkārt varbūt viņš spēj būt neiecietīgs, neiejūtīgs, viņam nepiemīt cilvēcisks siltums, bet lai cik paradoksāli tas nebūtu, tā kā viņš ir atškirīgs no apkārtējiem, viņš spēj virzīt cilvēces un pasaules evolūciju.

Urāns ir arī moderno tehnoloģiju, komunikāciju ( telefons, mēdiji, internets )darbinātājs un uzlabotājs. Tā ir kolektīva planēta, viņas enerģija ir vērsta un ilgstošu pasaules mēroga plānu īstenošanu.
Previous Entry  Next Entry