(bez virsraksta)

« previous entry | next entry »
7.. Jan, 2014 | 01:30 pm

Un kas ar tām rindām vispār ir?
Tas ir normāli, ka man ir jāņem numuriņi zem viena simta ar desmitiem cilvēku-katastrofu?
Nu kā tas nākas, ka mana darīšana bankā vai pastā vienmēr ir īsa īsiņa. Nopirkt pastmarku. 15 sekundes. Samaksāt rēķinu. 25 sekundes.
Un tomēr man ir jāstāv vienā rindā ar kaudzi ļautiņu, kuriem visiem ir pilnīgi neordināras darīšanas, kas prasa kaudzi laika. Nodot atpakaļsūtīšanai milzīgu Top-Shop (JĀ, JĀ, kāds tos sūdus arī pērk) kasti. Vismaz 10 minūtes. Ja godīgi, ko tā sieviete dārgajā kažokā pie bankas kases darīja es nezinu, bet tās bija vismaz 25 minūtes. Un tā arvien. Viņiem katram ir pilnīgi nejēdzīga un laikietilpīga darīšana. Rindas, kurās žiperīgi un nepielūdzamā laika zoba bijīgi ļaudis tiek salikti kopā ar problēmindivīdiem, kuri paralizē jebkuras institūcijas darbību būtu ar steigu jālikvidē un jāsāk diferencēt klientus vells ar ārā!

Link | Komentēt | Add to Memories


Comments {4}

hederas_sieva

(bez virsraksta)

from: [info]hederas_sieva
date: 7.. Jan, 2014 - 02:47 pm
Link

Mani šorīt Narvesenā mierināja, ka varu nesteigties meklēt naudu, jo par laimi šobrīd neesot rindas un neapmierinātu klientu (es jau gara acīm redzēju neapmierinātu pensionāru bariņu, kas savu LOTTO biļeti pērk vienā un tajā pašā pozā un vienā laikā).

Atbildēt


i.

(bez virsraksta)

from: [info]liizhj
date: 7.. Jan, 2014 - 04:43 pm
Link

vai tad marku nevar nopirkt kādā pieejamākā vietā? kioskā uz katra otrā stūra? un rēķinu samaksāt internetā?
šim nav negatīva pieskaņa vai pārmetums, vienkārši curiosity, mani pašu kaitina pasts un rindas tur, tāpēc atviegloju dzīvi vismaz augstāk minētās lietas darot citur. var jau būt, ka visi to nevar izdarīt kaut kādu iemeslu dēļ, nezinu.

Atbildēt | Diskusija


naivums

(bez virsraksta)

from: [info]naivums
date: 7.. Jan, 2014 - 05:57 pm
Link

Ir tā, ka markas var nopirkt arī kioskos, tiesa tikai tādus nominālus, kādi man neder, citreiz, kad negribas bojāties pastā, es labāk pārmaksāju un nopērku biezāku marku kioskā. Vispār tas ir akmens Latvijas Pasta dārziņā.
Ar rēķinu internetā gan ir tā, ka tas ir manis paša slinkums viņu pārtaisīt kā automātisko maksājumu, tad nu es katru mēnesi apmkelēju banku un godprātīgi vēl samaksāju komisijas maksu. :D

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


i.

(bez virsraksta)

from: [info]liizhj
date: 8.. Jan, 2014 - 12:26 am
Link

ā, nu tad.. piedod, bet nespēju vainot kādu citu :D nu labi, Pastu nedaudz - nezināju, ka kioskos ir limitēta marku nominālu izvēle. bet par rēķiniem - nu, atzīsti, ka vieglāk tomēr būtu saņemties vienreiz pārtaisīt, nekā katrreiz tusēt pretīgās rindās :D

Atbildēt | Iepriekšējais