mvvks

Journal Info

Name
mvvks

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
atceros tieši ko es dariju, kur es biju, kad Kobe Braijents nomira. Sēdēju uz poda Mystera dzīvoklī Āgenskalnā, pačekoju tviteri, lasu BREAKING ZIŅAS - nomira visšausmīgākā veidā cik vien iespējams.

Tajā brīdī jau satraucos par Koronvīruss, bet Mysteram nebija ne māzākās jausmas par to; man vajadzēja viņam paskaidrot, par ko tas tieši bija, no kurienes tas radās, un kā tas varētu jau būt diezgan tuvu mums. Tajā brīdi viņš jau bija ārpus realitātes.

Tad martā viņš apmeklēj Tvaiconu, uzvilka manu Black Flag - Process of Weeding Out kreklu. Aizbraucu uz turieni martā - karantīnas pirmajā mēnesī - lai viņu satiety. Uzgāju augšā uz ēkas otro stāvu, lai prasītu, ja varētu viņu satikt tuvākajā stundas laikā (viņš man rakstija, ka varēja atnākt ap pieciem pēcpusidenā). Darbinieks man saka, lai pagaida pie dīķa ārā. Pīpēju divas cīgas, skatos uz pīļiem. Gaidu, gaidu, 15 minūtes paej garām, gaidu. Tad, beidzot, redzu baru ar kādiem desmit vīriešiem nāk ārā no ēkas. Mysters mani pamana, uzreiz iet prom no sava bara, un skrien lejā pa kalniņu manā virzienā. Sabučojamies, apskaujamies (viņš riktīgi smird pēc sviedriem + cīgām), un pamanu, ka viņam mugurā tieši tas pats Black Flag krekls ko es viņam aizdevu. Izskatās riktīgi dīvaini, jo tas krekls ir daudz par mazu viņam. Tad apsargs atnāk pie mums, saka "Nedrīkstat apciemot pacientus vīrusa laikā", mēģinu ar viņu strīdēties, bet neizdodas. Atvados no viņa, dodu buču, eju uz vārtiem.
Vēlāk satiekamies, bet pēc tam nuuuuuuuuuuu pēc Tvaicenes viss iet diezgan lielā elles ratā ,..

Gribu to Black Flag t-kreklu atpakaļ, bet laikam palika pie viņa mammas. Ahhhh fuck. vajadzētu dabūt Mystera pelnus arī. Faaakkk
Powered by Sviesta Ciba