Tā vīņš īŗ - Trakas lietas

> Recent Entries
> Archive
> Friends
> User Info

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Trakas lietas
[11. August 2004|00:55]

Šon prātoju un balsoties uz dažādiem faktiem nonācu pie secinājuma ka mozzom(aka kamarilis) mani ienīst.(traki ne?) Mozzom vēlas lai es tieku atskaldīts no lielākā Mērsraga burlaka puses. Tieši tāpēc par velobrauciena maršutu tika izvēlēts(piespiests) virziens uz x-ciemu, Mērsraga pusi(tur esot interesanti), laigan daudz interesantāk noteikti būtu bijis bruaciens uz Saulkrastu pusi. Tas nu tā. Tālak turpinām ar celoņiem. Īstenībā grūti pateikt kur šis naida iedīglis ir radies, bet pēc manām domām tas sākas kādā jaukā jūlija(17) dienā, kad mozzom pēc smagas nakts dodoties prom no party vietas pie kauguru rimī sastapa mani. Viņai bija grūti aptver kas notiek, tas nebija apjukums, bet gan drīzāk dusmas naids par to ka es neaicināts, nelūgs, pietam pēc mozzom domām vēl nozākājot kauguru noplukušo pilsētu, esu tur tomēr ieradies. Diemžēl sagurums bija pārak liels, lai mozzom veiktu jebkādas pretdarbības, un tas vēl vairāk pastiprināja viņas naidu pret mani. Vēlāk, no mozzom puses, tika dzirdēti izteikumi par dažādu fizisku iespaidošanu no kriminālo kauguru sabiedrības attiecīgas daļas puses ar mozzom priekšgalā. Pamazām tika meklēta iespēja kā mani satriekt pīšļos. Es gan no tā cītīgi izvairījos, kautgan pilnībā neapjaušot situācijas nopietnību tomēr tika atrasts veids kā mani tomēr piežmiegt. Tika noorganizēta pasēdēšana(te gan idejas inicators bija cits, bet nešaubos ka te kautkur meklējama arī mozzom ietekme.), lai itkā pārrunātu ar mūsu(manis, Copy) veidotā velobrauciena norisi saistītus jautājumus. Tika uzspiests jau pieminētais maršuts, lai mozzom būtu iespēja ar savu kriminālo paziņu palīdzību iespaidot mani tieši velobrauciena laikā. Ļoti iespējams ka līdz šim visam nebūtu aizdomājies, ja vien mozzom būtu sevi noturējusi rāmjos un nebūtu uzkāpusi man uz pēdas kad es dzeru alu. Kā jau tika noskaidrots tas tika darīts ar ļaunu nolūku, t.i. naida iespaidā, kā atklājās tagad. Un tad nu kad šodien CopyLeft nejauši ieminējas par arī kriminālo Mērsragu, tad nu es sapratu kur esu iepinies. Tad nu tagad tiks cītīgi pārdomāta visa turpmākā stratēģija un varbūt pat nāksies atcelt savu dalību velobraucienā :/. Ņā, traki.
Current Mood: uzmaniigs
Current Music: Judas Priest - Prisoner Of Your Eyes

(10 comments | Leave a comment)


Comments:


[User Picture]
From:[info]troller
Date:August 11th, 2004 - 01:21 am
(Link)
Nu gan jau būs ok. Mozzom brauks čīkstētāju grupā B (Tu, bruaksi grupā A). So, domājams, viņi atpaliks un panāks tikai tad, kad sasnmiegsim mums vēlamo naktsmītnes vietu, kas nebūs ne tuvu x-ciemam Mērsraga tuvumā. Nu un vēl teikšu, ka esmu atklāti šokēts, ko tādu no (it kā ārēji jaukās) mozzom (a.k.a. kamarilis, krimināla grupējuma vadītāja) nebiju gaidijis...
[User Picture]
From:[info]murcielago
Date:August 11th, 2004 - 01:25 am
(Link)
Huh, par braucienu Tu mani nomierināji. Variants varētu darboties. Bet anyway būs jābūt piesardzīgam.

Ņā, grūta dzīve, nepietiek ar to ka nevar vairs normāli ieiet dušā un nomest ziepes, tagad arī Jūrmalas(vai varbūt pat trakāk) apkaimē radīties būs bīstami.
[User Picture]
From:[info]icey
Date:August 11th, 2004 - 02:46 pm
(Link)
jaa, ar ziepeem esiet gan piesardziigi ;P
From:[info]skruuwe
Date:August 11th, 2004 - 01:33 am
(Link)
kapec es zinu tavu nicku?
[User Picture]
From:[info]murcielago
Date:August 11th, 2004 - 05:00 pm
(Link)
Par to nu gan tev pašai būtu jāatbild :D, bet nu kpc lai nezinātu.
From:[info]cabis
Date:August 15th, 2004 - 10:06 pm
(Link)
khhhhhh
[User Picture]
From:[info]ance
Date:August 17th, 2004 - 11:10 pm
(Link)
Slinkums TIK garu postu lasiit!! .)
[User Picture]
From:[info]trusisz
Date:August 29th, 2004 - 01:19 am
(Link)
:)
[User Picture]
From:[info]trusisz
Date:August 29th, 2004 - 01:20 am
(Link)
jums tas brauciens jau notikaas?

p.s. #f1.lv jau sen zhurnaalaa ieperinaajaas? :)
[User Picture]
From:[info]murcielago
Date:August 29th, 2004 - 02:14 am
(Link)
Jep, brauciens notika jau 14./15. augustā, sīkāk http://journal.bad.lv/users/x_f/99744.html .

P.S. Pats es te nesen, bet dažs labs no #f1.lv jau te diezgan sen ir, un #f1.lv turpina pārņemt journāli :)

> Go to Top
Sviesta Ciba