rūsganais sprakšķis

rūsganais sprakšķis

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
izleca raksts par glikozes revolūciju, tur komentē dietoloģe or smth un cita starpā ideāli, ja nedēļas laikā varam iekļaut ēdienkartē padsmit dažādus dāarzeņus

es nosaukt padsmit dārzeņus knapi varu, kur nu vēl iekļaut ēdienkartē. es tāda viena neizdevusies? kādi ir jūsu to go dārzeņi?

Man parasti mājās ir:
brukāni
ķirbis
kāposti
pastinaki
fenhelis (tas skaitās dārzenis vispār?)

no svaigiem tas arī viss

vēl saldēti brokoļi, kaut kāds parastais dārzeņu mix, āzijas dārzeņu mix un edamame pupiņas. un spināti, kas arīt taču nav dārzeņi.

nu, un tomāti, paprika

kartupeļi noteikti, ka neskaitās

apzinos, ka man nav nekādi kāļi un kolrābji, jo nezinu, ko ar tiem iesākt, vai cukini, kas man liekas price/performance nederīgi

bet ko es vēl laižu garām?
  • kāļi un rāceņi, uz cepešpannas un sutināt

    no kolrābjiem rīvētu salāti


    bet virtuves ķēniņš rutks sīvais, sarīvēts sīki, var ar burkānu, pievieno sāli un kapātus lokus - labākais ēdiens ever
    • un skābo krējumu kas protams nav dārzenis
      • vāritus kāpeļus ar katletēm var piedevās;-) rutks dominēs
    • njā, man laikam nepatīk viņu garša, lai gan zinu, ka bērnībā kāļus ēdu
      • negribu neko uzpiest īpaši viedokli

        mums garšo tas, ko mēs ēdam ...un jo vairāk edam jo garšo


        padomā, aziāts, pirmo reizi sastopas ar sautētiem, nedod dievs štovētiem kāpostiem

        pat mēs duravas veram ciet kad kāposti štovējas
        • pierunāji, pamēģināšu atkal kaut kad
Powered by Sviesta Ciba