rūsganais sprakšķis

rūsganais sprakšķis

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
sēžu, strādāju (mājās), pēkšņi dzirdu tādu jocīgu, bet diezgan nepārprotamu skaņu - skrienu lejā un redzu, kā kaķis sēž suņa būrī un laiž rīta čuru.

pirms 2 nedēļām viņš sačurāja virtuves tepiķi, to es izmetu, bet mājā turpināja smirdēt, lokalizēju līdz būrim un izmazgāju visus paklājiņus (tagad uz ziemu tur ir dubultā kārtā, jo no grīdas nāk vēsums, bet borderkollijs pārsvaŗā guļ būrī (jo viņam visi riebjas))
tātad, es toreiz padomāju, ka suns ir izvārtījies tai virtuves paklājā un tāpēc būrī smird, bet tagad sāku domāt, ka kaķis tur jau vienreiz palaidis.

un ko man tagad iesākt. gaidīt, kad piečurās vēl kādu istabas paklāju? dīvānu? suņu dīvānu? spilvenus?

vai viņam vnk iet ciet jeb viņš atkal jūtas slikti? bet kā nejūtīsies slikti jau 2,5 gadus ar audzēju.

Frīda arī spēlē man uz nerviem. Gandrīz kurla, pusakla, ietiepīga kā ēzelis. Kopš eju uz darbu jau 2x uztaisījusi eksplozīvo caureju istabā.

tas ir mans stress? viņas vecums? vācu aitai 13,5 gadi ir šausmīgi daudz pat nerunājot par visām viņas kaitēm.
  • Aaaaaa
    Pai!
  • Domās piesēžos Tev blakus un samīļoju ❤️
  • Kad Kaķeņkai sākās mvēlme sačurāt mīkstas un viegli aizsniedzamas vietas, sāku pirkt medicīniskos paladziņus. Viņa akceptēja un principā pēdējo gadu tā arī dzīvojām, ja nepaspēja pa...āt ārā, gāja uz paladziņu.
    • vinam ir tualete iekšā, iztirīta, viegli aizsniedzama

      aklam no paladziņiem nebūs jēgas, nevaru jau izklāt visu māju :(
      • Nu jā, protams, tev labāk zināms, vienkārši mums šis bija labs risinājums
        • pirms gada viņam bija tā, ka gāja pa lielam dažādās vietās mājās, toreiz nolēmu, ka tas ir diskomfots, kas liek tā darīt. pieļauju, ka tagad tas pats. vai kaut kāds apjukums galviņā
          nepaprasīsi jau nekā.
          • No vienas kaķu saimnieces nostāstiem, kurai minkas līdzīgi sāka uzvesties, tāpēc aizveda pie vetārsta, zinu stāstīt, ka kaķi ar šādu uzvedību - čurāt nevietā - signalizē par veselības problēmām. Nav tā, ka viņiem nepatīk / apnīk kastīte vai neredz, kur jāiet. Viņi tā ziņo saimniekam - eu, man nav labi. Nezinu, vai visi veti šo teoriju atbalsta, bet, iespējams, ir vērts aizvest minku uz apskati - ja nu esošo kaišu saāsinājums vai kāda jauna liga piemetusies.
            • oi, tas skaidrs, ka viņam ir slikti - 2021.gada jūlijā man pateica, ka ir audzējs žoklī, ka tas ir agresīvs un tie būs daži mēnesī
              2022.gada septembrī viņš gandrīz atdeva galus, kamēr biju komandējumā

              kopš tā laika atkal uzēdies resns un līdz pat nesen devās dārza apgaitā vairākas reizes dienā (un praktiski neizmantoja tualeti iekšā), bet tagad ir pārāk auksts

              ārsts tur neko nevar izdarīt - prednizelons un sistēma man mājās ir, sāku dot vakar, paskatīšos, kā būs. šorīt tāds ņiprāks.
Powered by Sviesta Ciba