rūsganais sprakšķis

Post a comment

rūsganais sprakšķis

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
kamēr pasaules un pasaulītes brūk un gāžas, parunāsim par nebūtisko.

Poll #21473
Open to: All, results viewable to: All

Tev ir

View Answers

gāzes plīts
13 (37.1%)

elektriskā plīts
21 (60.0%)

malkas krāsns
0 (0.0%)

vanags
1 (2.9%)




lieta tāda, ka man vienmēr ir bijusi gāzes plīts. man patīk gatavot uz uguns. agrā jaunībā es arī esmu gatavojusi uz malkas krāsns, īrēju tādu dzīvokli.

kā var redzēt pēc jautājuma pollā, es visu citu lieku zem elektriskās, jo man nav ne mazākās saprašanas par tām keramikas, inducijas un kādām vēl ne.

atvaļinājumos airbnbijos, kur tādas uzpariktes satiktas, es nemāku ne ieslēgt, ne ko pasākt. un es nesaprotu, ko iesākt ar tādu gludu virsmu, tur, ja kas iet pār malām, tad tak viss zemē nevis smuki sakrājas plītī kā man.
un tur speciālus katlus un pannas vajag? jeb es dzīvoju akmens laikmetā?

diemžēl mana skaistā, melnā gāzes plīts ir nu jau 2 riņķus nolēmusi palaist pensijā un es nevaru normāli gatavot ēst bez vismaz 3 riņķiem.

varētu jau atkal nopirkt tādu pat virsmu, bet neražiņa ir tajā, ka mani kā nervozu cilvēku tomēr satrauc tas gāzes balons, da smird viņš arī.

tāpēc pastāstiet man par saviem uzticamajiem ēstgatavošanas sabiedrotajiem.

ATJ. pastījos tās indukcijas. ej nu ko saproti, padsimt lapas no 200-1800 eur, riņķīši, krustiņi, strīpiņas, pentagrammas, 180 dažādas malnas, plakanas kā zeme virsmas, kā tur vispār ko saprast
From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
Powered by Sviesta Ciba