rūsganais sprakšķis

Zābakspiede

rūsganais sprakšķis

Zābakspiede

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
klau, vai auduma zābaku var izstaipīt? sendienās ādas kurpēs ielēja šnabi un pastaigāja pa māju, lai iestaipās, vai tas varētu strādāt?

tā kā gadiem ziem bij gājusi ar līkumu, ziemainie apavi pamazām atklanījās, atstājot divus pārus, kas abi sniegā brienot sāk laist mitrumu, tad nu panikā nopirku Dekatlona bērnu nodaļā zābīšus (jo sieviešu nodaļā 36/37 izmēra nebija) - kaut kāds impregnēts audums; viss būtu labi, bet mazliet spiež pēdas sānos - redz, man tās kājas neizauga tālāk par 36.izmēru, jo auga platumā, tāpēc pleznām nereti ir grūti.
bet notirpuši pirksti vairāk arī salst, tad nu funktierēju, ko darīt.

sestdien sola pavisam mīnusus, bet esmu pieteikusies ziemojošo ūdensputnu uzskaitei, un tur būs biš, ko nobristies.
  • personīgi Simonu nepazīstu, taču gadu gaitā esmu daudz labus vārdus par viņu dzirdējusi no suņu līdzbiedriem, viņa var būt šerpa, bet dzīvnieciņiem vēl visu to labāko.

    taksis rados gan nav tā, ka fun and games, takši ir diezgan perdeļi, bet tur jau tiešām individuāli jāskatās, kāds rakstus, un galnais, vai ir konekšens
    ir ļoti grūti, ja nesapas, man ar korgiju tā ir, grūti mums abām
    • Svarīgi, lai satiek ar citiem suņiem. Māsai ir mīļa, bet neaudzināta kucīte. Sterilizēta. Vasarās mēs mēdzam padzīvot kopā. Viņa citus suņus diez ko nesaprot, baidās vai.
Powered by Sviesta Ciba