rūsganais sprakšķis

Post a comment

rūsganais sprakšķis

Resnums 2

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
jeb par to, ka viss ģeniālais ir vienkāršs

jūs te man teicāt, ka tas nederēs, bet tāfele saka savādāk un es pat neveļļoju katru dienu, pat ne katru otro, taču gribu ar pārliecību apgalvot, ka ir nost +- 3kg pa mēnesi un nedēļu. nav daudz, bet es nemaz arī negribu strauji, jo uz vecumu tomēr āda lēnāk saraujas.

un es neko citu neesmu izmainījusi kā vien pielikusi ripošanu līdz Vecāķiem un atpakaļ.

esmu krietni paaugstinājusi vidējo ātrumu un spiežu sevi darīt to, kas man nepatīk - piepūlēties un svīst. Ja agrāk vienmēr braucu ar 2.ātrumu, kas neliek iespringt, tad tagad cenšos pārsvarā 3. -un viņš IR smags. (atkārtojos, es līdz šim dzīvē ar riteni neesmu tēlojusi sportu, tikai braukusi uz darbu vai centru tā, "lai neiesvīst", mans ritens ir liels, elegants pilsētas sieviešnieks ar groziņu. bet es nekaunos :D)

man tur mazliet nav lāgā ar svara uzskaites programmu (es sveros katru rītu tikko piecēlusies, pačurājusi, novilkusi pidžamu un iedzērusi antidepresantus). Gada sākumā pie cipariem, kas man jau sāka totāli nepatikt (70-72), es izlikos, ka aizmirstu ierakstīt appā, tā, ka līkne nebūs gluži korekta, bet tikuntā ir patīkama lejupslīde - JA skatās Health aplikācijā. tur rāda gada griezumā - ir mēreni uz augšu un tad jau 2 mēn plūstoši uz leju.

Myfittnesspals (nu, labi, es arī aptuveni pierakstu apēsto, lai saprastu, kas tur ar tām kalorijām, bet tas tiešām ir ar pirkstu debesīs zīmēts) rāda visus datus (tas ir no 2015.gada) un tad tas, kur esmu tagad, nav tik smuki (sk.zemāk)

nu,jā, kad es pieņēmos svarā man šodienas svars likās briesmīgs, šorīt gan biju ļ.līksma. līdz man atsūtīja rīta treniņa video, lol.

bet es cenšos turēties pie principa, ka nevajag gribēt to, ko nevar dabūt, un uzreiz esi mazāk nelaimīgs. tas ir - es netaisos tagad sapņos par tādu presīti, kāda man bija 2016 gadā, mans mazais mērķītis ir nepirkt jaunas drēbes, bet tikt iekšā esošajās. Un neskatīties spogulī šajās karstajās dienās, kad dārzā negribas gluži garajās biksēs iet.

From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
Powered by Sviesta Ciba