rūsganais sprakšķis

rūsganais sprakšķis

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
kamēr jūs tur pa augstiem plauktiem, man pavisam piezemēts praktiskas dabas jautājums : huļi cilvēki sabiedriskajās tualetēs taisa ciet vāku???
srsly, tas ir tik nehigiēniski tādu pēc tam celt augšā, pat caur papīru pretīgi.

jāatzīst gan,ka es vabše nesaprotu poda vāka ideju, jonu, normāls, tīrs pods taču nesmird. mani arī nevajā dažādu domestosu un tamlīdzīgo reklāmu tēli ar pļāpīgām baktērijām, neticu,ka viņas rāpsies ārā un aizies uz dvieļu skapi, piemēram.
so, abzolūti nopietns jautājums - ja neskaita aizpērno paaudžu atmiņas par sausajām tualetēm, kāpēc ir jātaisa ciet poda vāks? tikai tāpēc,ka tas tur ir? i am sooo missing something.
  • jo es biežāk lietoju to podu, kas atrodas vannasistabā, un, kā jau te laikam dažs labs minēja, nevēlos, lai vannasistabas gaisā, ūdenim šļakstoties, paceļas jebkādas niecīgas daļiņas. es gan arī vienmēr visās vietās, ja pastāv "brūno strīpu risks", vāku pēc ūdens nolaišanas paceļu un pārliecinos, ka aiz sevis atstāju kārtību. publiskajās tualetēs bieži arī neaizveru, tieši tāpēc, ka nepatīkama pat doma vākam pieskarties, bet vēl viens iemesls, kura dēļ cenšos to aizvērt arī publiskajās tualetēs, ir, ka ir tādi podi, kur ūdens mēdz šļakstoties apslacīt poda malu, un ir vienkāršāk to novērst, aizverot vāku, nekā pēc tam slaucīt, lai nākamajai sievietei nav nepriecīgs pārsteigums.

    plus, mājās koplietošanas tualetēs konsekventi aizvērts poda vāks novērš jebkādus potenciālus kašķus par brilli augšā/lejā - jo visi ir vienādā, līdztiesīgā pozīcijā, kaut kas pirms poda lietošanas ir jāpaceļ.
    • nez. aizvērt vāku jau būtu sevis un ieradumu laušana, bet aizvēŗt vāku pirms ūdens nolaišanas es diezvai šajā dzīvē iemācišos :D
      vieglāk ir neticē visu to niecīgo daļiņu kaitniecībai
Powered by Sviesta Ciba