rūsganais sprakšķis

rūsganais sprakšķis

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
interesanti. vai es varētu būt maķenīt apindējusies ar Deci? Respektīvi,sanāk,ka tās maskas,ko pērk remonta nodaļā tomēr aiztur indītes? jo pagājušonedēļ,kad migloju plūmi, nebija nekādu seku, bet vakar, noriebusies spiest tās laputis uz rozēm ar pirkstiem, ielēju mazajā špricētājā un, ar domu " ātri aizturēšu elpu", nesavilku visus savus aizsargkostīmus.

lūk. un pēc apmēram pusotras stundas sagriezās vēders un izvēmu, piedodiet par atklātību, to neko, kas bija kunģī. ātri sadzēros sodūdeni i vsjo.

mulstu.

vai arī pie vainas mož Ķīšezera ūdens? vakar atklāju peldsezonu (gandrīz pazaudēju laulības rinķi, acīmredzot kāda daļa no 10% ķermeņa masas nogulsnējas arī uz pirkstiem)

tagad sēžu darbā un nesaprotu,vai man ir nelabi,vai nav, ēst brokastīs tā,lai nāk ārā skaisti,vai viegli...
  • trihogrammas vajag jau tagad, pirms vēl tinējs metas redzams. bet ja godīgi, ja kaimiņi pret tinēju necīnās, tad uzlabojums tavā ābelē būs niecīgs.
    • Tu esi mēģinājusi?

      cik tuvu kaimiņš ir slikti?
      • jap, tajā gadā bija puslīdz ok, bet nākamā atkal tinēju pilns
        kaimiņi - nu tik cik sēta pa vidu. viena trihogrammu porcija noklāj trīs ābeles, un ei ta tu viņām iestāsti, ka tās septiņas aiz žoga nav manējās :D
        • man vienalga,kaut laist katru gadu. ābolu tinejs ne,bet plūmju mani dzen izmisumā - man viena plūme ir dārza vidū tieši deļ tam,ka smuks koks, bet kasta tas par smukumu,ja viss vienos tīklos...

          vārsdakot,sutu vīru pēc tām grammām
          • un skaties, lai ta ka viņas laiž nav vējains, tad viņām grūti pieķerties lapām
            • kā tieši tas palaišanas process notiek? Tu skraidi ar pa vienam kukainim katra ābeles zara, jeb palaid čupiņu uz stumbra?
              • viņas ir tādā mazā ķobīti, tajā lēni ieliek koka lapu un ļauj viņām uzrāpot un tā pa perimetru visam kokam.
                atnesot no veikala laikam diena bija jāpagaida, kamēr viņas atmostas, jo bodē tiek turētas ledusskapī, bet to vajag noprecizēt.
Powered by Sviesta Ciba