rūsganais sprakšķis

i dont want to live on this planet anymore

rūsganais sprakšķis

i dont want to live on this planet anymore

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
man itkā FB ir ļ.maz draugu, bet tāptās kāds pamanās nošārēt dažāda veida sviestu.

tas ir skaidrs,ka cilvēkiem patīk šērotlaikot, neiedziļinoties. bet mani tomēr maķenīt šausmina, ka daudzi vieglu roku šēro kāda ieliktu bildi, kur pierkastīts (mostly ļ.sliktā gramatikā) kāpēc viņš/viņa ir kuce/pimpis.
Noparkojies ne tur, izmetis atkritumus mežā, izīrējis dzīvokli ne uz tādiem noteikumiem, pīpēja pieturā, etc.

nēnu,var jau būt,ka visi tie apdirstie ir tiešām slikti cilvēki,kas to pelnījuši, bet tomēr

jā,es godīgi atzīstu,ka man bail kādudien uzdurties savai bildei, kur man pārmet suņa staidzināšanu bez pavadas, piemēram. vēl es reizēm izmetu pa mašīnas logu izsmēķi (par to jūtos daudz vainīgāka kā par suni)
  • nu,man apkārtējo kājas interesē krietni mazāk kā mana suņa veselība, līdz ar to, nelaistu suni bez pavadas,ja nepaļautos uz to,ka nešķērso ielu bez komandas vai neapstājas,kad saku stop.

    ja vien tas nav žurkas izmēŗa suns,tad nogalināt kādu,kas jau kājā iekodies, varētu būt problemātiski - iespert neiespersi. žņaugsi?
    es izvēlos citu trajektoriju,kad redzu nepieskatītu suni, lai cik besīgi tas reizēm nebūtu.manējais var nokost tikai mušu.
    • Par žurkām runājot?- lopu izstādē redzēju cik tāds maksā - kucēns sākot no 600 latiem. Ja tāds ritenim spieķos ieķeras, tad ir ieberziens ;D
      • vispār jau normālās izstādēs kucēns nedrīkst tirgot. bet, jā, ir šķirnes, as var sasniegt par pāris tūkstošus.
        tas gan ir atkal atsevišķts temats un es varētu gari un plaši skaidrot,kas veido šādas izmaksas, bet nedomāju,ka Tev interesē :D
Powered by Sviesta Ciba