rūsganais sprakšķis

i dont want to live on this planet anymore

rūsganais sprakšķis

i dont want to live on this planet anymore

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
man itkā FB ir ļ.maz draugu, bet tāptās kāds pamanās nošārēt dažāda veida sviestu.

tas ir skaidrs,ka cilvēkiem patīk šērotlaikot, neiedziļinoties. bet mani tomēr maķenīt šausmina, ka daudzi vieglu roku šēro kāda ieliktu bildi, kur pierkastīts (mostly ļ.sliktā gramatikā) kāpēc viņš/viņa ir kuce/pimpis.
Noparkojies ne tur, izmetis atkritumus mežā, izīrējis dzīvokli ne uz tādiem noteikumiem, pīpēja pieturā, etc.

nēnu,var jau būt,ka visi tie apdirstie ir tiešām slikti cilvēki,kas to pelnījuši, bet tomēr

jā,es godīgi atzīstu,ka man bail kādudien uzdurties savai bildei, kur man pārmet suņa staidzināšanu bez pavadas, piemēram. vēl es reizēm izmetu pa mašīnas logu izsmēķi (par to jūtos daudz vainīgāka kā par suni)
  • ja reāli redz,ka izmet no mašinas miskastes maisu - ok
    bet,piemēram, nesen bija gadījums, kur mežā izmests maiss un no tā satura izvelk rēkinu un nopublicē - kāda garantija,ka tas tiešām ir cilvēks, kurš izmet mēslus? man,piemēram, pasktastītē regulāri pienāk citiem adresētas liets, ja ta ir figņa - izmetu konteinerā. (rēķinus piekaitu figņai, lai es ietu mēģināt nogādāt blakus mājā cilvēkam,kas nevīžo iemācīties savu adresi,tam jābūt vēstulei no VID vai tml)

    par suņa kakām es arī spēju iedomāties,ka mani ieliek FB reizē,kad, piemēram, sunim ir mīksts vēders, bet man līdzi bijuši nepietiekami daudz maisiņi :D
    • O jā, mīksts vēders ir kruta. It sevišķi, ja tās kripatiņas ir reāli mazas un šķidras, nu tur nereāli savākt. A pa gabalu kāds skatās- vot suns notupās un nevāc, viss, psc ir.
Powered by Sviesta Ciba