rūsganais sprakšķis

Stundu stāvu domādama

rūsganais sprakšķis

Stundu stāvu domādama

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Pēkšņa neizlēmība- ko darīt ar tomātiem? Sulu? Mērci? Pagulēt?


UPD.
Tikamēr salasīju litrus 10 ar plūmīšiem, jo savādāk nevarēja nopļaut zāli. Tās gan satvaicēšu sulā. Kaukāzenes tak var tvaicēt sulā??
  • To dara tā: (ja besī mizas), noblanšē/novelk mizas, sagriež lielos gabalos, teiksim, 4 daļās, bļodā ar rokām drusku saspaida, lai liekā sula atdalās. šķidrumu nokāš un izdzer, biezumus sapako plastmasas traukos un saldētavās. tas ziemā iet mērcēs, zupās, whateverēdienā
    • you shit me not?

      es nekad nebiju iedomājusies/dzirdējusi,ka tomātus var saldēt

      man kā reiz daudz vietas saldētavā palicis!
      • Re: you shit me not?

        nu bļa, es tā gadiem daru
      • Re: you shit me not?

        tikai traukus līdz malām nekrāmē pilnus, sasals, izpletīsies, saplīsīs
Powered by Sviesta Ciba